Egy szál törölközőben mutatta meg kockahasát David Beckham - FOTÓ

Inter Miami CF v New York City FC
Getty Images/Inter Miami CF v New York City FC - Ira L. Black - Corbis
kockahas David Beckham fotó
A focista egy kényelmes délutánt töltött el a 12 millió fontos cotswoldsi birtokán, ám a rajongók gyorsan lázba kerültek amikor Beckham megosztotta a buja kertjében készült, szexi fotókat. David Beckham megvillantotta kidolgozott hasizmait, miközben egy törölközőben pózol legfrissebb fotóján.

David Beckham, aki 50 éves feleségével, Victoriával és 13 éves lányukkal, Harperrel osztja meg ezt a pompás otthont, ma is kiváló formában van, annak ellenére, hogy 2013-ban visszavonult a profi sporttól. Felnőtt gyermekeik, Brooklyn, Romeo és Cruz már elköltöztek a családi otthonból.

David Beckham
David Beckham egy szál törölközőben pózol legújabb fotóján
Forrás: Getty Images

Egy szál törölközőben mutatta meg kockahasát David Beckham

Beckham igazi wellness napot tartott a minap csodálatos birtokán, ahonnan szexi fotót osztott meg magáról. A képen csak egy fehér törölközőt viselt a dereka körül, illetve egy sapkát, miközben szaunázott és jégfürdőt vett. 

Mindig fontos egy kis időt szánni magadra

írta Instagramon, miközben bemutatta kidolgozott izmait. 

Az egyik képen Beckham a 14 000 fontot érő Iglucraft szaunája előtt áll, amely akár hat ember befogadására is alkalmas. 

David Beckham
Forrás: Instagram/David Beckham

David Beckham legfiatalabb fia egy 10 évvel idősebb nővel jár

Sokkolta az embereket, amikor kiderült, hány éves is Cruz Beckham barátnője. David Beckham legfiatalabb fia 19 éves, és április óta pletykálnak az ő és Jackie Apostel német-brazil énekes-dalszerző kapcsolatáról, ám eddig mindenki azt hitte, hogy a hölgy 18 éves, ám most kiderült, hogy hamarosan 29 lesz, vagyis csaknem 10 év a korkülönbség köztük.


 


 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.