George Clooney számára egy ijesztő időszak veszi kezdetét: korábban még soha nem csinált ilyet

Celebrity Sightings In New York - February 13, 2023
GC Images/Celebrity Sightings In New York - February 13, 2023 - Jason Howard/Bauer-Griffin
Broadway George Clooney színészet
Az Ocean's 11 sztárja jövőre debütál a Broadway színpadán. George Clooney, akinek több mint 80 filmes szerep van a háta mögött, még mindig találkozhat olyan színészi kihívásokkal, amiket eddig nem próbált.

George Clooney jövőre lép először Broadway színpadára a Good Night, and Good Luck című filmjének színpadi adaptációjában, amelynek forgatókönyvét ő maga írta, és amelyben 2005-ben főszerepet játszott. A film hat Oscar-jelölést kapott annak idején.

George Clooney
George Clooney eddig ismeretlen terepre téved
Forrás: FilmMagic

George Clooney ijesztő időszak elé néz

Habár a színpadi debütálás kihívást jelent, Clooney számíthat egyik leghíresebb kolléganője, Julianna Margulies támogatására is, akivel együtt szerepeltek az ER című sorozatban. A The Good Wife sztárja nemrégiben a People magazinnak mesélt arról, hogy miként segítette kollégáját ebben az új lépésben.

„Csak sok jókivánságot küldtem neki” - mesélte, majd hozzátette: „E-mailt írtam neki, és azt mondtam: ‘Nagyon büszke vagyok rád. Nem kellene megtenned ezt.’” Julianna kitért arra is, mennyire megterhelő a Broadway világa: „Ijesztő dolog, tudod, a Broadway. És a világ, amelyben élünk, tele van ítélkezőkkel, ezért ki kell zárnod mindezt, és a munkádra koncentrálni.”

Azt is hangsúlyozta:

 Nagyon büszke vagyok rá, hogy egy nehéz utat választott. Ez nem könnyű munka, és nagyon lenyűgöz, hogy belevág.

Julianna és George az ER-ben romantikus párost alakítottak: Margulies a nővér Carol Hathawayt, Clooney pedig Dr. Doug Ross-t alakította. A sorozat 1994 és 2009 között futott, bár Clooney 1999-ben, Margulies pedig az azt követő évben távozott.

Az előadás bemutatója 2025 tavaszán várható, de a pontos dátumot még nem jelentették be.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.