Férjes asszonyba szeretett bele Hugh Jackman: barátnője már a válókeresetet is beadta

"Deadpool & Wolverine" New York Premiere
Getty Images/"Deadpool & Wolverine" New York Premiere - Dimitrios Kambouris
válás barátnő Hugh Jackman
Sutton Foster 10 évig élt házasságban az Ocean’s Eleven forgatókönyvírójával, Ted Griffinnel. A színésznő nemrégiben beadta a válókeresetet, miközben egyre több pletyka kering arról, hogy ő és a nemrégiben elvált Hugh Jackman között új románc bontakozik ki.

A Tony-díjas Sutton Foster kedden nyújtotta be válási kérelmét a New York-i legfelsőbb bíróságon. A pletykák szerint összejött Hugh Jackmannel, akivel együtt szerepeltek The Music Man című musicalben.

Hugh Jackman
Férjes asszonyba szeretett bele Hugh Jackman
Forrás: GC Images

Férjes asszonyba szeretett bele Hugh Jackman

Sutton és Ted 2014 októberében mondták ki a boldogító igent egy privát ceremónián Santa Barbarában, Kaliforniában. A Gravy című film színésznője a TLC Mondj igent a ruhára! című műsorából választotta ki az esküvői ruháját. 2017-ben, hosszas termékenységi problémák után a pár úgy döntött, hogy örökbe fogad egy gyermeket.

Miközben Sutton a színpadon ragyogott Jackman oldalán, egyre több szóbeszéd keringett házasságának válságáról. Bennfentes információk szerint Sutton és Jackman közöttt komoly érzelmek alakultak ki: 

Száz százalék, hogy együtt vannak, szerelmesek, és együtt szeretnék tölteni az életüket

 – árulta el egy forrás. Többen is azt állították, hogy Sutton és Hugh kapcsolata erősödik, ám a pár igyekszik a nyilvánosság elől titkolni a románcukat: „Még mindig együtt vannak” – mondta egy informátor a Mirror US-nek. „Mindent megtesznek azért, hogy titokban tartsák, de ez már köztudott.”

75th Annual Tony Awards - Arrivals
Hugh Jackman és Sutton Foster
Forrás: Getty Images/75th Annual Tony Awards - Arrivals

Jackman 27 év házasság után 2023 szeptemberében sokkolta a világot, amikor bejelentette válását, csupán hónapokkal azután, hogy januárban véget ért főszerepe The Music Manben. A kapcsolatukról szóló pletykák 2023 decemberében kaptak új erőre, amikor bejelentették, hogy különválnak. Jackman és Deborra közösen tették közzé nyilatkozatukat, amiben méltósággal és szeretettel beszéltek: „Áldottak vagyunk, hogy közel három évtizedet tölthettünk együtt szeretetben és boldogságban házastársként. Útjaink most elválnak, hogy egyénileg fejlődhessünk.”

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.