Marihuana, kokain és még ki tudja mi - Harry herceg beszédes gúnynevet kapott

drog Eton Harry herceg
Sosem tagadta, hogy mintaéletet élt. Harry herceg minden eszközzel megpróbálta csillapítani anyja halála miatti fájdalmát.

Harry Tartalék című könyve nem csak a brit királyi családról tartalmaz olyan információkat, amelyek nem jó színben tünteti fel őket, hanem Harry herceg saját magáról is elárul olyasmiket, amelyeknek a családja nem biztos, hogy örül. Harry herceg kendőzetlenül beszél korábbi drogfogyasztásáról is.

Fény derült Harry herceg gúnynevére
Fény derült Harry herceg gúnynevére
Forrás: Getty Images

Harry herceg a gúnynevéről mélyen hallgat

Robert Lacey királyi történész a 2020-ban megjelent Brothers of Brothers című könyvében írt arról, hogy Etonban - ahol a herceg 1998 és 2003 között tanult - Harryt csak spangli Harrynak szólították, ugyanis a szobájából gyakran fűszag szivárgott ki. Az Express arról ír, hogy később Harry herceg nem csak füves cigit szívott, hanem komolyabb drogokat is használt. 

Mentális gondokkal küzdött

Erről ő maga így írt:  „Nem emlékszem, hogyan szereztünk a cuccot. Valamelyik haveromtól, gondolom, vagy közösen” - és hozzátette egy emeleti fürdőszobában szívtak. Harry arról is beszélt, hogy azért fordult a drogok felé és próbálta ki a kokaint is, mert édesanyja, Diana hercegné halála miatt mentális gondjai voltak. 

Kedvenc karaktere Stewie volt

„Miután beszívtunk, mindannyian felmentünk az egyikünk szobájába, Family Guyt nélztünk és röhögtünk. „Megmagyarázhatatlan köteléket éreztem Stewie, a cinikus szociopata karakterével” - vallotta be Harry

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.