Harry herceg és Meghan Markle visszaköltözik Európába: itt vásároltak maguknak házat

The Duke And Duchess Of Sussex Visit Australia - Day 2 - harry prince meghan markle
Getty Images - Chris Jackson
költözés Meghan Markle Európa Harry herceg
A sussexi házaspár úgy döntött, hogy visszatér Európába. Harry herceg és Meghan Markle a hírek szerint Portugáliában vásároltak házat maguknak.

Az Egyesült Államokban élő Harry herceg és Meghan Markle állítólag nagy összeget költött a házra, miután kilakoltatták őket a Frogmore Cottage-ból. A hírek szerint Eugénia hercegnővel és férjével, Jack Brooksbankkel mentek háznézőbe, akiknek szintén van egy otthonuk Melidesben, Lisszabontól délre.

Harry herceg és Meghan Markle
Harry herceg és Meghan Markle Portugáliában vásárolt házat magának
Forrás: Samir Hussein/WireImage

Harry herceg és Meghan Markle visszaköltözik Európába

A néhai II. Erzsébet királynő 2018-ban adta ajándékba a Frogmore Cottage-t Windsorban a sussexieknek az esküvőjük alkalmából. Miután 2020-ban az Egyesült Államokba költöztek, a házat Eugénia hercegnő és férje vették bérbe. Károly király később arra kérte Harryt és Meghant, hogy mondjanak le az ingatlanról. A Portugáliába költözés hírét egyelőre nem kommentálta a hercegi pár, de sajtóértesülések szerint a vásárlás lehetővé teheti a sussexiek számára, hogy megszerezzék az úgynevezett „aranyvízumot”, amellyel hozzáférést kapnának az Európai Unió Schengen-övezetéhez. 

Megkezdődtek a találgatások: vajon hol tölti a karácsonyt Harry herceg és a családja?

A brit királyi család a karácsonyt Sandringhamben tölti, ám az nem valószínű, hogy Harryék is kapnak meghívót. Mindeközben amióta nem kapnak fokozott rendőri védelmet, a herceg nem szívesen viszi feleségét és gyermekeit a szülőhazájába, mert félti a biztonságukat. Ingrid Seward király életrajzíró szerint Harryék még nem döntöttek. Egyészt úgy gondolják, a gyerekeiknek jót tenne, ha találkoznának a családtagjaikkal, és a herceg is meglátogatná a beteg III. Károlyt. „Charles Spencer meghívása talán vonzó lehet, és így a gyerekeik találkozhatnak más unokatestvérekkel. Ugyanakkor ez rengeteg kérdést fel fog vetni. Harry meglátogatja majd az apját? Látni fogja a családja többi tagját is?”  - idézi Sewardot a Mirror. 


 


 


 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.