Liam Payne utolsó videója: percekkel a halála előtt posztolt az énekes

tragédia One Direction Liam Payne
A One Direction egykori énekesének utolsó posztja, amin barátnőjével szerepel, percekkel a halála előtt született. Liam Payne 31 évesen hunyt el, lezuhant egy szálloda erkélyéről.

A popsztár szerda este zuhant le egy hotel harmadik emeletéről az argentin fővárosban, Buenos Airesben nem sokkal 17 óra után. A sztár utolsó Snapchat-posztján boldogan pózolt bikinis barátnőjével, Kate Cassidyvel, valamint a TikTokon közzétettek egy videót is, amint késői reggelijüket élvezik. Liam Payne arról beszél a felvételen, mennyire élvezik a nyaralásukat, minden nap délután 1 órakor kelnek. Még a halloween is szóba került, Liam egy Forrest Gump jelmezt készült felvenni.

Liam Payne
Liam Payne 31 éves korában hunyt el
Forrás: AFP

Liam Payne egy fotót is megosztott, mellé azt írta, csodás napot tölt Argentínában, és boldog, hogy végre van egy kis szabadideje.

@dailymail Liam Payne took to Snapchat to show behind the scenes of his Argentinian vacation just hours before his shocking passing. #breakingnews #liampayne #onedirection #1d ♬ original sound - Daily Mail

Sajtóértesülések szerint annak ellenére, hogy Liam és Kate együtt elrepültek Dél-Amerikába, a modell már nem volt az országban, amikor az énekes meghalt, október 14-én hazarepült, Payne egyedül jelentkezett be a Casa Surba.

Liam Payne halála

A városi mentőszolgálat szóvivője, Alberto Crescenti elmondta, hogy a férfi körülbelül 40 métert zuhant, és súlyos, az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett. Elmondta: „A riasztást helyi idő szerint 17.04-kor adták le, miszerint egy személy fekszik a Casa Sur egyik belső udvarán. 17.11-kor megérkezett a mentő, és a férfit halottnak nyilvánították."

Liam Payne-t megviselte az exével való jogi csatározás

Egyes források szerint a zenészt nagyon megviselte a volt menyasszonyával folytatott jogi küzdelem. A One Direction egykori énekese és Maya Henry texasi modell a szakításuk óta eltelt két évben folyamatosan harcban álltak. Liam Payne állítólag zaklatta Mayát és a családját, ezért a volt menyasszony jogi lépéseket tett vele szemben. Egy, a helyzetet állítólag jól ismerő bennfentes szerint az énekest „rendkívül megterhelték a Henryvel kapcsolatos jogi ügyek”. A 23 éves modell a múlt héten távoltartási végzést kért Payne ellen. A nő azt állította, hogy a férfi többször is megpróbált kapcsolatba lépni vele, olyan szinten, ami már kimeríti a zaklatás fogalmát

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.