Hatalmas vita robbant ki Meghan és Katalin között: Harry herceg szerint Vilmosék hazudtak nekik

The Prince and Princess of Wales Accompanied By The Duke And Duchess Of Sussex Greet Wellwishers Outside Windsor Castle
Getty Images/The Prince and Princess of Wales Accompanied By The Duke And Duchess Of Sussex Greet Wellwishers Outside Windsor Castle - Chris Jackson
brit királyi család Meghan Markle Katalin és Vilmos Harry herceg
A sussexi házaspár márciusban ünnepelte esküvőjük hatodik évfordulóját, de a mesebeli napjuk középpontjában egy komoly vita állt. Meghan és Harry állítása szerint Katalin és Vilmos hazudtak nekik.

Harry herceg a 2023-ban megjelent Spare című emlékiratában osztotta meg a történetet, amelyben beszél Vilmossal és Katalinnal való konfliktusukról. A herceg szomorúnak találta, hogy testvére és sógornője nem alakítottak ki olyan köteléket feleségével, amilyet ő remélt, ezért a két pár úgy döntött, hogy leülnek megbeszélni a nézeteltéréseiket. Egy különösen problémás pont volt, hogy Vilmos és Katalin állítólag megcserélte a névkártyákat Meghan és Harry esküvőjén.

Harry herceg, Meghan, Katalin és Vilmos
Hatalmas vita robbant ki Meghan és Katalin között: Harry herceg szerint Vilmosék hazudtak nekik
Forrás: Samir Hussein/WireImage

Hatalmas vita robbant ki Meghan és Katalin között: Harry herceg szerint Vilmosék hazudtak nekik

Azt mondtuk, hogy nem voltunk túl boldogok, amikor Willy és Kate megcserélték a helyezéseket és a székeket az esküvőnkön. Követtük az amerikai hagyományt, amely szerint a párokat egymás mellé ültetjük, de Willy és Kate nem szerették ezt a hagyományt, így az ő asztaluk volt az egyetlen, ahol a házastársak külön ültek.

„Azt állították, hogy nem ők voltak, hanem valaki más. És azt mondták, hogy mi is ugyanazt tettük Pippa esküvőjén. Pedig nem. Annyira szerettük volna, de egy hatalmas virágkompozíció választott el minket egymástól, és bár nagyon szerettük volna egymás mellett ülni, nem tettünk semmit ezzel kapcsolatban. Semmilyen sérelmünk megosztása nem segített rajtunk, úgy éreztem. Nem jutottunk sehova.”

A feszültség már egy ideje növekedett a két pár között. A könyv más részeiben Harry próbálja tisztázni a Meghan és Katatalin között sokat emlegetett veszekedést a koszorúslányruhák kapcsán. Eleinte arról számoltak be, hogy a vőlegény és a jövendőbeli sógornője közötti nézeteltérés miatt Katalin sírva fakadt. De Meghan és Harry Oprah Winfrey-nek adott 2021-es interjújában azt állította, hogy ő volt az, aki sírt.

Aztán, négy nappal az esküvő előtt, Katalin lánya, Sarolta hercegnő kipróbálta a koszorúslányruháit, és kiderült, hogy az túl nagy rá. Harry azt állította, hogy Kate azt kérte, hogy a ruhát teljesen át kellene szabni, míg Meghan azzal érvelt, hogy az ő szabója át tudja alakítani a nem jól illeszkedő ruhát. Harry elmondta, hogy a ruha körüli veszekedés után hazatért, és Meghant a földön zokogva találta. Hozzátette, hogy Katalin másnap virágot és egy kártyát hozott, hogy bocsánatot kérjen, ezt a részletet Meghan maga is említette az Oprah-interjúban.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.