Harry herceg kalandos kirándulásra ment: izgalmas, új hobbijának hódolt

6. Invictus Games, harry herceg
dpa Picture-Alliance via AFP/15 September 2023, North Rhine-Westphalia, Duesseldorf: Prince Harry, Duke of Sussex, and his wife Meghan, Duchess of Sussex, arrive for the cycling medal ceremony at the 6th Invictus Games next to the Merkur Spiel Arena. Prince Harry celebrates his 39th birthday today. The Paralympic competition for war-disabled athletes is hosted in Germany for the first time. Photo: Rolf Vennenbernd/dpa (Photo by ROLF VENNENBERND / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP) - dpa Picture-Alliance via AFP
brit királyi család hobbi szörf Harry herceg
Sussex hercege csütörtökön meglepő vakmerőségről tett tanúbizonyságot. Harry herceget videóra vették, ahogy egy hatalmas hullámot lovagol meg. Úgy tűnik, megvan az új hobbija, amihez a felvétel alapján tehetség is párosul.

Harry herceg, aki nem is olyan régen Tahitin járt feleségével, Meghan Markle-lel, a kaliforniai Lemoore-ban található Surf Ranch hullámmedencében próbálta ki szörftudását. Edzője, Raimana van Bastolaer Instagram-fiókján fel is bukkant egy videó, amelyen a a sussexi herceg szörfruhát ölt, és meglovagol egy viszonylag nagy hullámot.

Harry herceg
Amikor Harry herceg Tahitin járt Meghannal, szintén hódolt a hobbijának
Forrás: AFP/AFP or licensors

A bejegyzésben a videó mellé Raimana ezt írta: „Tahitin még mindig Harry hercegnek hívunk, de a Surfranchban a testvéremnek. Megtiszteltetés volt, hogy szörföztél velem”. A videóban a szörfedző hallható, amint végigkíséri Harry edzését. A klip lenyűgözte a rajongókat, akik a kommentszekcióban üzeneteket küldtek a hercegnek és a szörflegendának, amelyekben elismerésüket és szeretetüket fejezik ki mindkettejük felé. 

Nem Harry herceg az első a brit királyi családban, aki kipróbálta magát a sportban

Harry bátyja, Vilmos herceg is szívesen szörfözik, 2004-ben le is fényképezték, ahogy Skóciában, a barátaival együtt hódol a sportnak. 

Vilmos herceg,Harry herceg bátyja is szívesen szörfözik a barátaival
Nem Harry az egyetlen, Vilmos herceg is szívesen szörfözik
Forrás: Prince William at University/small group of people:CB1

És ha ez nem lenne elég, a két herceg édesapja, Károly király is nagy szörfös hírében állt fiatalabb korába. Ausztráliában 1977-ben még címlapokra is került, amikor a Bondi Beachen hullámlovagolt. 1978-ban az akkori walesi herceg volt a Brit Szörfszövetség védnöke, és meghívta a nemzeti szörfcsapatot, hogy találkozzon velük a Buckingham-palotában, mielőtt Dél-Afrikába repült volna, hogy részt vegyen az amatőr világbajnokságon. A néhai walesi herceget, Eduárdot 1920-ban az olimpiai aranyérmes Duke Kahanamoku tanította meg szörfözni.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.