Joaquin Phoenix megnősült: feleségeként hivatkozott Rooney Marára

Los Angeles Premiere Of Warner Bros. Pictures "Joker: Folie a Deux" - Arrivals
FilmMagic/Los Angeles Premiere Of Warner Bros. Pictures "Joker: Folie a Deux" - Arrivals - Axelle/Bauer-Griffin
hollywood joaquin phoenix házasság
A rajongók találgatni kezdtek, miután az Oscar-díjas színész a közelmúltban „feleségeként” hivatkozott a partnerére. Joaquin Phoenix és Rooney Mara 2019-ben jegyezték el egymást.

A rajongók azonnal találgatni kezdtek arról, hogy a Joker sztárja összeházasodott Marával, miután a vasárnapi Talk Easy with Sam Fragoso podcast epizódjában Joaquin Phoenix „feleségének” nevezte kedvesét. Phoenix megosztotta, hogy 2020-as Oscar-beszédét anyjával és feleségével való beszélgetés közben fogalmazta meg. Később a beszélgetés során név szerint is említette Marát, egyértelművé téve, hogy róla, mint „feleségéről” beszélt.

Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix megnősült? Elszólta magát a színész
Forrás: NBCU Photo Bank

Joaquin Phoenix megnősülhetett

Phoenix képviselője egyelőre nem válaszolt a Page Six kérdésére a házassági pletykákkal kapcsolatban. A pár 2012-ben ismerkedett meg, amikor együtt dolgoztak Spike Jonze A nő című filmjén, de csak néhány évvel később kezdtek randizni, amikor újra találkoztak a Mária Magdolna forgatásán. 2019-ben a színész el is jegyezte kedvesét.

Ő az egyetlen lány, akit valaha is megnéztem az interneten

 – vallotta be Phoenix 2019-ben egy interjúban. „Csak barátok voltunk, email-barátok. Soha nem csináltam ilyet. Soha nem néztem meg egy lányt sem az interneten.”

2020-ban megszületett meg első gyermekük, egy kisfiú, akit Phoenix elhunyt bátyja, River Phoenix után neveztek el. River 1993-ban, 23 évesen hunyt el drogtúladagolás következtében.

Mara 2024 februárjában, a berlini nemzetközi filmfesztiválon mutatta meg először növekvő pocakját, ezzel elárulva, hogy úton van második gyermekük.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.