Kicsoda Shakira új pasija? Minden, amit tudnod kell Lucien Laviscountról

Lucien Laviscount, Shakira
shakira és its_lucien/Instagram -
szerelem Emily Párizsban Lucien Laviscount Shakira
Lucien Laviscount és az énekesnő viszonyáról aztuán röppentek fel pletykák, hogy a dögös színész szerepelt a sztár egyik videóklipjében. De kicsoda is Shakira új pasija? Íme, minden, amit tudnod kell a brit hírességről.

Lucien Laviscount Shakira szerelmét alakította a Puntería című dalához készült klipben, ezután röppentek fel pletykák a kettejük kapcsolatáról. A híresztelések szerint a videó forgatása közben melegedtek össze, a 15 év korkülönbség pedig úgy tűnik, nem zavarja őket. De ki is Lucien Laviscount és mit lehet tudni róla? Shakira új pasija a többi között az Emily Párizsban egyik szívtiprója.

Shakira új pasija, Lucien Laviscount
Shakira új pasija, Lucien Laviscount
Forrás: Instagram/Shakira

Íme, minden amit tudnod kell Lucien Laviscountról, aki - állítólag - Shakira új pasija

Lucien Laviscount az angliai Burnley-ben, Lancashire-ben született. Tízéves korában szerepelt a Marks & Spencer reklámkampányában. A színészi pályafutása pedig 2007-ben kezdődött el igazán, amikor szerepet kapott a Grange Hill című tinidrámában. Ezt követően 2009-ben a Coronation Street, 2010-ben és 2011-ben pedig a Waterloo Road című sorozatban játsztott. Az Egyesült Államokban Lucien 2015-ben állandó szerepet kapott a Fox Scream Queens című horror-vígjátékában, majd 2017-ben és 2018-ban a Sony Crackle Snatch című bűnügyi vígjáték-drámájában játszott. Emellett szerepet kapott a The CW Katy Keene című sorozatában is. 

Az igazi áttörést azonabn a 2021-es év hozta el számára, ekkor került be ugyanis a Netfliy Emily Párizsban című sorozatába, ahol Alfie-t alakította. 

A rajongók pedig annyira megszerették, hogy harcolnak is érte: azon folyik a vita, hogy visszatér-e ebbe a sorozatba, vagy a Bridgerton családban kapjon szerepet.

Lucien Laviscount
Lucien Laviscount az Emily Párizsban sztárja
Forrás: Getty Images

Miközben pedig a szakmai kiarrierje nyilvánvalóan felfelé ível, a magánélete is alakulóban van. A pletykák szerint ugyanis a latin díva, Shakira új pasija. Ezek a híresztelések azután röppentek fel, miután a színész szerepelt az énekesnő Puntería című dalához készült klipben. A videóban Shakira szerelmét alakította, és a kémia közöttük letagadhatatlan volt. A felvétel 2024. március 22-én jelent meg. A videó egy misztikus világban játszódott, és a kolumbiai énekesnő egy Ámor-szerű figurát alakított, aki kilőtte nyilát Lucienre, aki kentaurként jelent meg a klipben. A nyíl Lucien mellkasát találta el, aki a földre zuhant. Egy későbbi jelenetben azonban Shakira ellátta a sebét, és ápolta, miközben Lucien beleszeretett. Egy másik fülledt jelenetben pedig azt láthattuk, hogy ők ketten intim kapcsolatba kerültek egymással, és majdnem csókolóztak. 

Könnyen lehet, hogy a kapcsolatuk a forgatáson kívül is folytatódott, ugyanis a bennfentesek szerint vacsorázni is látták őket kettesben New Yorkban,

 ráadásul a színész a következőket nyilatkozta az énekesnőről: „Őszintén szólva, szerintem ő az egyik leghihetetlenebb nő, akivel valaha is találkoztam életemben, ezért nagyon különleges dolog számomra az, hogy vele dolgozhatok."

A legutóbbi információk szerint a pár „csak találkozgat", azonba Shakira barátai így is féltik az énekesnőt Lucien vonzerejétől. „Most Shakirával találkozgat - és ő szerelmet akar. De a barátai attól tartanak, hogy Lucien csak meg szertné ismertetni a nevét az emberekkel, amit az énekesnő biztosít." Úgy vélik, hogy „még nincs túl" az exén, Gerard Piqué-n, és hogy „Lucien csak egy visszalépés".

Íme, a videóklip, amiben együtt szerepeltek:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.