Harry és Meghan külön életet élnek - A legújabb döntésük erre utal

2023 Invictus Games Düsseldorf
WireImage/2023 Invictus Games Düsseldorf - Karwai Tang
költözés Meghan Markle Harry herceg
Nemrég a sussexi házaspár elárulta, hogy vásároltak egy villát Portugáliában, ami kényelmesen közel van Harry unokatestvéréhez, Eugénia hercegnőhöz, ami rögtön elindította a pletykákat egy esetleges visszatérésről Európába. Lehetséges, hogy ez Harry új otthona, miközben Meghan több időt tölt az Egyesült Államokban?

Harry legutóbbi, New Yorkban, Londonban és Dél-Afrikában tett megjelenései - Meghan nélkül - jó néhány kérdést felvet a pár jövőbeli közéleti életével kapcsolatban. A királyi családnak és a közvéleménynek úgy tűnik, elege van a pár nyilvános piszkálódásaiból.

Harry herceg, Meghan Markle
Harry és Meghan külön életet élnek? 
Forrás: Getty Images

Harry és Meghan külön életet élnek? 

 Meghan, akitől azt várták, hogy valami maradandót alkot Hollywoodban, eddig nem igazán keltette fel azt az érdeklődést. Harry esetében könyve bestseller lett, de a meghökkentő kijelentések árát meg kellett fizetnie. A királyi család nem igazán foglalkozott velük, más prioritásokra összpontosított. Károly király és Kamilla királyné jelenleg egy nagyszabású ausztráliai és szamoai körúton vannak, és egyáltalán nem foglalkoznak Harry emlékkönyvének újra kiadásával, még akkor sem, ha az egybeesik fontos megjelenéseikkel.

Néhányan arra gyanakodnak, hogy Harry és Meghan talán szeretnék visszaépíteni magukat a királyi körökbe, kezdve a legközelebbi ismerőseikkel. Az újonnan vásárolt villájuk Portugáliában Eugénia hercegnő és férje, Jack Brooksbank közelében, több lehet, mint egy nyaraló - talán lépcsőfok a királyi kapcsolatok újjáépítéséhez.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.