Titkos részletek Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvő előtti partijáról

karibi hangulat esküvő katalin hercegné Vilmos herceg
A Goring Hotel a királyi esküvők történetének fontos helyszínévé vált, miután 2011-ben itt rendezték meg Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjét megelőző próbavacsorát.

A Belgraviában, London egyik előkelő kerületében található ötcsillagos szállodát választotta Carole és Micheal Middleton is az esküvő utáni privát partijához, ahol mindössze 100 vendéget láttak vendégül. Katalin hercegné bátyja, James Middleton a Meet Ella című könyvében mesélt a karibi témájú ünnepségről, amely a Middletonok kedvenc családi nyaralásai előtt tisztelgett.

Katalin hercegné, Vimos herceg, esküvő
Az esküvő előtt a Goring Hotelben bulizott Katalin hercegné és Vilmos herceg
Forrás: AFP

„Keresünk egy csendes helyet a kertben. Ott állították fel a Mustique-i Basil's Bar másolatát, ami az apró Grenadine-szigeteken található, ahol a család már többször járt nyaralni. Maga Basil is az esküvő egyik vendége lesz. Ennek tökéletes másolatát építették fel a Goring Hotel területén, így az esküvői vendégek a Karib-tenger partján képzelhetik magukat, miközben valójában egy londoni kert közepén vannak” - írta.

A Basil's Bart „szerény kis helyszínként írta le a vízparton”, amely olyan híres vendégeket vonzott már, mint Mick Jagger és Jon Bon Jovi.

Itt készült az esküvőjére Katalin hercegné

A walesi hercegnő április 28-án érkezett a londoni szállodába édesanyja, Carole és húga, Pippa társaságában. Katalin és családja a Royal Apartmentben szállt meg, amelyhez baldachinos ágy, zongora és tévével felszerelt fürdőszoba is tartozott, hogy a család mindenhol naprakészen követhethesse az esküvőről szóló híradásokat.

Goring Hotel, London
A Goring Hotel Londonban
Forrás: AFP

„A szálloda tévéképernyőjén néztem a világ minden tájáról érkező híradós csapatokat, akik az utcán állomásoztak, és tájékoztatták a közönségüket arról, hogy szerintük mi történhet odabent” - emlékezett vissza James.

Az esküvő után is voltak ünnepségek

Miután Vilmos és Katalin a Westminster apátságban összeházasodtak, a Buckingham-palotában a néhai Erzsébet királynő 600 fős ebédfogadást tartott. A menyasszony és a vőlegény, valamint 300 vendégük ezután egy esti vacsorán is részt vett, míg Middletonék a Goring Hotelben rendeztek egy másik ünnepséget.

A Middleton család a Goring Hotel előtt 2011. április 30-án
A Middleton család a Goring Hotel előtt 2011. április 30-án
Forrás: AFP

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.