Katalin hercegné megundorodott: éveken át próbálkozott, de elege lett

Katalin hercegné
i-Images - i-Images / eyevine
királyi család békülés Vilmos herceg Harry herceg
A királyi családból való kiválása óta Harry herceg csak ellenségeket gyűjtött. Mára már Katalin hercegné sem foglalkozik vele, megundorodott.

Királyi szakértő szólalt meg arról, hogy Katalin hercegné miért nem foglalkozik többé Harry herceggel. Egykori nagyon jó kapcsolatuk teljesen elmérgesedett, és a hercegné nem is akar ezen változtatni.

Katalin hercegné
Katalin hercegné megundorodott: nem játszik tovább békefenntartót
Forrás: Getty Images

Katalin hercegné megundorodott az egésztől

Nehéz év van Katalin hercegné mögött, hiszen a megelőző kemoterápiás kezelésére koncentrált, de Harry herceg az ezelőtti időszakot sem könnyítette meg. Memoárjában, ami hamarosan újabb kiadásban jelenik meg - ám a herceg nem bővíti - nagyon negatív színben tűntette fel egykori szeretteit, ami hatalmas szakadást okzotott közöttük. Sokan úgy gondolták, hogy Katalin hercegné segíthet majd visszaállítani a békét, de erre valószínűleg nincs már esély, ugyanis a hercegné nem akar ezzel foglalkozni. 

„Az ötlet, hogy Katalinnak még mindig van ideje és energiája arra, hogy továbbra is békefenntartót játsszon, badarság" - mondta Christopher Andersen. „Éveken át próbálkozott, és végül megundorodott. Megtette a magáét, de ez nem volt elég ahhoz, hogy hidat építsen az egyik oldalon Vilmos és Károly, a másikon pedig Harry között".

Richard Fitzwilliams királyi szakértő szerint pedig a 42 éves Katalin „teljesen eggyé vált" férjével, a 42 éves Vilmos herceggel, és végzett a testvéri viszály kezelésével. A fókusza, ahogy ő maga mondta, a rákmentesség. „A családnak rendkívül nehéz éve volt. Katalin befejezte a megelőző kemoterápiás kezelést. Vilmos pedig, miközben néhány királyi megbízatást teljesített, óriási támogatást nyújtott... Katalin a jövőben el akar kerülni mindent, ami a negatív."

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.