Katalin hercegné haja hosszabb mint valaha: mi a titka?

Katalin hercegné
Britain's Catherine, Princess of Wales reacts as she speaks to members of the emergency services during a visit to Southport Community Centre in Southport, north west England on October 10, 2024, where she and Prince William met rescue workers and the families of those caught up in the Southport knife attack earlier this year. Bebe King, six, Elsie Dot Stancombe, seven, and Alice da Silva Aguiar, nine, all died in an attack at a Taylor Swift-themed dance class in the town on July 29, which also left ten people injured, eight of them children. (Photo by Danny Lawson / POOL / AFP) - AFP
brit királyi család hajápolás katalin hercegné
Odáig voltak a rajongók, amikor meglátták a walesi hercegnéről készült legújabb fotókat. Az új képeken Katalin hercegné ragyog, és ami a leginkább feltűnt a rajongóknak, az a minden eddiginél hosszabb és fényesebb frizurája. Szakértők meg is vitatták, vajon mi Katalin titka.

Nagy megkönnyebbülés, nemcsak a briteknek, de mindenkinek, aki a brit királyi család és Katalin hercegné rajongója, hogy a kedvencük úgy tűnik, befejezte a kemoterápiát és újra munkába állhatott. Nem is húzta sokáig az időt a walesi hercegné, a múlt héten férjével, Vilmos herceggel tartott egy megemlékezésre és egy találkozóra, ahol fotók is készültek róla. A képeket látva mindenkinek elállt a szava: a hercegné újra ragyog, a hajkoronája pedig még a szakértőket is elgondolkodtatta.

Katalin hercegné
Katalin hercegné firzurájáért odavannak a rajongói
Forrás:  AFP

Mitől olyan szép Katalin hercegné haja?

Szakértők is elgondolkodtak, hogyan lehet olyan szép és fényes Katalin hercegné haja, Katie Allan, a MAYFIVE Hair celeb hajstylistja és alapítója még nyilatkozott is a frizurájáról: 

„Kate Middleton fényes, volumenes frizurája eddig is ismert volt, de mostanában hosszabbnak tűnik, mint korábban bármikor. A haját jellemzően lágy hullámokba formázza, ami kihangsúlyozza a haja természetes fényét és egészségét”.

Egy királyi szakértő is elmondta a véleményét arról, hogy milyen titkoknak köszönhető Katalin hercegné kifogástalan frizurája. Ingrid Seward a következőket mondta: „Ez a hosszú, vastag, hullámos haj nem olyasmi, amivel csak úgy kisétálhatsz a házból; rengeteg tekercselést, szárítást és formázást igényel”.

Szóval, mi is kell valójában Katalin hercegné ikonikus frizurájának elkészítéséhez?

„Amanda Cook Tucker fodrász, aki Katalin mellett dolgozik, és gondoskodik róla, hogy mindig gyönyörű hullámai legyenek. A rutinjához tartozhatnak hidratáló kezelések, például maszkok vagy olajok, hogy táplált maradjon a haja. Használhat csillogást fokozó spray-ket és hővédőket is a hibátlan, egészséges végeredmény érdekében”magyarázták el a szakemberek.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.