Kiderült: ezért költözött idősek otthonába Kern András

nyomozás kern andrás idősek otthona
Előadóművészek tengetik a napjaikat abban az idősek otthonában, ahova a Kossuth-díjas színművész beköltözött. Kern András azt állítja: nem könnyű velük.

Kern András új filmjében egy gyilkosság után nyomoz, amelynek helyszíne egy idősek otthona, ahol előadóművészek élnek. Partnerei Bodrogi Gyula, Koltai Róbert, Pogány Judit és Takács Katalin lesznek. 

Kern András egy nyomozás erejéig idősek otthonába költözött
Kern András egy nyomozás erejéig idősek otthonába költözött
Forrás: Pozsonyi Janka

Kern András nem szereti a hazugságot

Bár a filmben meggyűlik a baja a fifikás gyanúsítottakkal, a való életben nem jellemző, hogy át lehessen verni őt. „Aki ördögien ügyes, az talán be tud csapni. De aki egyszerűen, ügyetlenül csinálja, az nem. Azért nem jellemző, hogy át akarjanak verni” – fogalmazott a Mokkában Kern András, és hozzátette: „azért itt nehezebb a helyzet, mert ezek a színészek élből tudnak hazudni. Nem könnyű velük” - idézi a Metropol a színészt. 

Az október 31-én mozikba kerülő, Ma este gyilkolunk című krimi-vígjátékot 2023 nyarán forgatták, a színész pedig a mai napig szívesen emlékszik vissza arra az időszakra. „Jól éreztük magunkat, ez véletlenül egy olyan társaság, ahol szinte mindenki szeret mindenkit. Nagy hülyéskedésekben voltunk a forgatások szüneteiben. Rendkívül jól éreztük magunkat, sokat sztoriztunk. A stáb is nagyon elkényeztetett minket” – nyilatkozta Kern. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.