Hamarosan eltemetik Sallai Nóra kisfiát: kegyetlen napokkal néz szembe a család

Sallai Nóra
temetés Sallai Nóra balesete Sallai Nóra kisfia
Miközben a színésznő még mindig eszméletlenül küzd az életéért, és mit sem tud ötéves kisfia haláláról, a családra kegyetlen napok várnak. Nem elég, hogy Sallai Nóra állapota még mindig kétséges, a családnak szembe kell néznie a búcsúval, és el kell temetnie a balesetben elhunyt kisfiút.

Sallai Nóra és ötéves fia szeptember 27-én a kora esti órákban Alsónémedi egyik kereszteződésében szenvedett autóbalesetet. A színésznő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy azóta is mélyaltatásban tartják, az életéért küzd. Kisfia azonban nem élte túl a balesetben elszenvedett sérüléseit, ő a kórházban meghalt. Miközben a családja a gyermek temetésére készül, a színésznő még azt sem tudja, hogy élete boldogsága nincs többé. 

Sallai Nóra
Sallai Nóra kisfiát hamarosan eltemetik
Forrás: Mediaworks archív

Miközben Sallai Nóra családja a színésznő életéért imádkozik, végső búcsút kell venniük a kisfiútól

Sajtóértesülések szerint közeleg Sallai Nóra kisfiának temetése, miközben édesanyja még mindig eszméletlen állapotban küzd az életéért. A családra kegyetlen napok várnak, hiszen, miközben Nóra életéért imádkoznak, a temetésére is fel kell készülniük, és végső búcsút kell venniük a balesetben elhunyt kisfiútól. A drámát fokozza, hogy a színésznő az állapota miatt elbúcsúzni sem tud egyetlen gyermekétől, akinek halála miatt, ha sikerül felépülnie, a baleset alapos vizsgálata után, a szakértői véleménytől függően akár felelősségre is vonhatják. 

Sallai Nóra felépülésére van esély, nemrég a férje mondta el a hírt, hogy a Jóban Rosszban sztárja megmozdult a kórházi ágyon, ami azt jelenti, hogy a színésznő akár magához is térhet. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.