Oliver Hudson elárulja: ez a párkapcsolati szabály tartja életben 18 éves házasságát

Dreamworks Pictures 'Dreamer: Inspired by a True Story' Premiere - Arrivals Oliver hudson és erinn
Getty Images via AFP/2005 Getty Images - Getty Images via AFP
házasság szabály Oliver Hudson
Egy olyan szerelem, mint Goldie Hawn és Kurt Russell kapcsolata, fényes példaként szolgálhat az életében. Nem csoda, hogy Goldie Hawn fia, a színész Oliver Hudson és felesége, Erinn hosszú és töretlen házasságot éltek meg.

Oliver Hudson, aki már 18 éve él házasságban feleségével, szeptember 27-én a Goldie Hawn Alapítvány rendezvényén elárulta hosszú szerelmük titkát. 

"Miracle" Motion Picture Premiere, Oliver Hudson és felesége, Erinn
Oliver Hudson és Erinn Bartlett 18 éve házasok
Forrás: Getty Images via AFP/2004 Getty Images

„Soha nem akarsz túl sokáig távol lenni a másiktól, de ha ebben a szakmában dolgozol, akkor időnként kénytelen vagy” — mondta a vörös szőnyegen Goldie Hawn fia, hozzátéve: „Amikor csak tudok, igyekszem hazajönni”.

Oliver Hudson szerint az önállóság is fontos egy kapcsolatban

„De ettől eltekintve, azt hiszem, ez inkább az individuációról szól. Szerintem hajlamosak vagyunk arra, hogy társfüggővé váljunk, és amikor te rosszul érzed magad, én is rosszul érzem magam. Egy egység vagyunk; igen, azok vagyunk, de egyének is vagyunk. Ha golfozni vagy horgászni akarok, hadd csináljam. Ha a lányaiddal akarsz lenni, vagy azt akarsz csinálni, amihez épp kedved van, megteheted. Szerintem ez a legfontosabb dolog” — tette hozzá a háromgyermekes apa.

Erinn Bartlett és Oliver a a kétezres évek elején találkoztak először a színész képzésen, ahol egy osztályba jártak. Bár eleinte csak barátok voltak, amikor egy feladatra összepárosították őket, egymásba szerettek, és Oliver 2004-ben megkérte Erinn kezét. A pár egy meghitt mexikói ceremónia keretében kötötte össze az életét, amelyen részt vett a húga, Kate Hudson és akkori férje, Chris Robinson is.

„Ha csak egy pillér van, az meginog és valószínűleg össze fog dőlni. Ha kettő van, ott nagyobb a stabilitás” — mondta Oliver a hosszú házasság titkáról.

Erinn és Oliver, akiknek három közös gyermekük van, Wilder, Bodhi és Rio, párként átküzdötték magukat a nehézségeken. A színész egy podcastben bevallotta, hogy eljegyzésük után hűtlen volt Erinnhez.

„Valami történt lelkileg, spirálba kerültem, és hűtlen voltam, megcsaltam, nem voltam normális” — mondta a műsorban. „Mindent elmondtam neki, mert nem tudtam volna együtt élni magammal, és nem tudtam volna megházasodni és gyerekeket vállalni ilyen teherrel árulta el a sztár, aki ne állítja, hogy megbánta volna a döntését, amelyre egyszerű döntésként tekint, amit meghozott, akár jó volt, akár rossz.
 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.