Kiderült, kitől kaphatta a drogot Liam Payne: vádat emelnek a díler ellen

nyomozás drog Liam Payne
Az énekes súlyos téveszmékkel küzdhetett a tragédia estéjén. A rendőrség kiderítette, hogy miként juthatott kábítószerhez a hotelben Liam Payne.

A Liam Payne halálát vizsgáló ügyészek úgy vélik, hogy a CasaSur Palermo Hotel egyik alkalmazottja szerezhetett drogot az énekesnek, ami a tragédiához vezetett. 

Liam Payne tragédiáját a nyomozók „gyanús halálesetként” vizsgálják
Liam Payne tragédiáját a nyomozók „gyanús halálesetként” vizsgálják
Forrás: AFP/ SvenSimon

Liam Payne szállodai alkalmazottól kaphatta a drogot

„Úgy tűnik, bizonyíték van arra, hogy egy szállodai alkalmazott szerezte be a gyógyszereket Payne számára. Nemsokára kábítószer-terjesztés miatt vádemelés következhet” - nyilatkozta egy egy neve elhallgatását kérő forrás a People-nek. Arról is beszélnek, hogy Liam Payne kristály nevű anyagot használt, amitől dührohamai és hallucinációi lehettek.  A Page Six megtudta, hogy a nyomozók „gyanús halálesetként” vizsgálják Payne tragédiáját. 

Benzókat is szedhetett Payne

A zenész szállodai szobájának átkutatása során a hatóságok alkohol- és drogmaradványokat találtak, emellett vényköteles benzodiazepin is volt nála, amit szorongásra, pánikrohamokra és drogelvonási tünetekre is használnak. 

Az idegenkezűséget kizárták 

A nyomozás arra jutott, hogy Payne egyedül volt a szobájában, amikor kiesett az ablakon. Korábban két nőt láttak távozni tőle, de ők nem gyanúsítottak. A boncolás után megállapították, hogy a halálát a zuhanás okozta súlyos sérülések okozták, azonban reflexszerű védekező pozíció nem volt megfigyelhető. Az ügyészek szerint, figyelembe véve a testhelyzetét és a sérüléseit, elképzelhető, hogy Payne részben vagy teljesen eszméletlen volt, amikor kiesett. 

 

 


 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.