Liam Payne barátnője összeomlott a hírtől, hogy az énekes prostikkal bulizott: "Elárult engem"

Kate Cassidy prostituált Liam Payne
Amikor Kate Cassidy otthagyta Buenos Airesben kedvesét, legrosszab álmaiban sem gondolta, mi következik ezután. A nő gyászol, amit még az is nehezít, hogy kiderült, Liam Payne prostituáltakkal partizott a halála előtt.

Liam Payne barátnője, Kate Cassidy kiborult, miután megtudta, hogy az énekes prostituáltakkal partizott a halála előtt. „Óriási árulás” - mondta. 

 Kate Cassidy úgy érzi, Liam Payne elárulta
 Kate Cassidy úgy érzi, Liam Payne elárulta
Forrás: Northfoto

Liam Payne barátnője, Kate Cassidy nem tudott a prostituáltakról 

„Kate most hallott először a prostituáltakról” – nyilatkozta a nő egyik barátja a nypostnak. „Köpni-nyelni nem tudott, csak annyit mondott, ezen most el kell gonolkodnia” - tette hozzá. Egy bennfentes arról beszélt, Kate úgy érzi, elárulták és ez nagyon fáj neki. „Azóta sír, amióta megtudta, hogy Liam meghalt. Nagyon sokan vannak mellette, akik támogatják, de ettől a prostiügytől csak még rosszabb lett minden” - nyilatkozta

Payne nem akarta kifizetni a lányokat

A haláleset nyomozásában részt vevő források pénteken azt mondták a La Nación helyi argentin hírügynökségnek, hogy a két 25 éves prostituált - akik nincsenek a gyanúsítottak listáján, csupán koronatanúként szerepelnek -  beismerte, hogy alkoholt ivott Payne-nel a szállodai szobájában, mielőtt meghalt. 

A nők, akiknek kilétét nem hozták nyilvánosságra, eskü alatt vallották, hogy egy kísérőszolgálaton keresztül meghívást kaptak a CasaSur Palermo Hotelbe. Állítólag 11:30 körül érkeztek a szállodába, és néhány órán keresztül italoztak a popsztárral. A szexmunkások azonban azt állítják, hogy nem drogoztak Payne-nel, és a zenész is teljesen  „normálisnak” tűnt. A jelentés szerint a prostituáltak délután 4 óráig hagyták el a szállodát, előtte vitatkoztak, ugyanis Payne nem akarta kifizetni a bérüket.

Cassidy otthagyta Payne-t Argentinában

A pár Niall Horan fellépésére érkezett Argentínába. Két hét után Kate megunta az ottlétet és Floridába utazott, hiába kérlelte Liam Payne, hogy maradjon vele. Kate Cassidy a TikTokon magyarázta követőinek, hogy miért utazik el. Akkor még senki sem tudta, hogy döntését nem párjával egyetértésben hozta meg. Lapinformációk szerint Liam Payne könyörgött Kate Cassidynek, hogy maradjon Argentínában „Liam nem akarta, hogy Kate elhagyja Argentínát” – mondta a nypostnak az influencer egyik barátja. „Azt akarta, hogy maradjon és ezen össze is vitatkoztak” - tette hozzá és azt is megosztotta, hogy Kate bejelentését heves veszekedés követte.

 
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.