Kate Moss lánya, Lila apró bugyiban vonult végig a Victoria's Secret Fashion Show kifutóján - FOTÓ

divatbemutató kate moss Victoria's Secret Fashion Show Lila Moss
A Victoria's Secret kifutóján anya-lánya párost is láthattuk október 15-én. Szerinted ki volt a szebb, Kate Moss vagy a lánya, Lila Grace?

Kate Moss, a '90-es évek szupermodellje október 15-én, kedden New Yorkban, a Victoria's Secret Fashion Show-n mutatta meg bájait. Hosszú divatszakmai karrierje ellenére ez volt Moss első megjelenése a nagy múltú fehérneműbemutatón. A modell egy merész, áttetsző csipkehálóinget viselt, alatta pedig egy különleges szabású bodyt - és természetesen az angyalszárnyak sem maradhattak el.

Victoria's Secret Fashion Show 2024, Kate Moss
Kate Moss a Victoria's Secret Fashion Show-n
Forrás: Getty Images 

Kate Moss illusztris társaságban vehetett részt a bemutatón, hiszen olyan hírességeket vonultak végig a Victoria's Secret kifutóján mint a csodás Carla Bruni, Tyra Banks, Alessandra Ambrosio és Adriana Lima. A show a múlt és a jelen szupermodelljeit is ünnepelte, egyesítve azon nők csoportját, akik az évek során részt vettek a divatszakma felemelkedésében.

Kate Moss lánya a Victoria's Secret Fashion Show kifutóján

Néhány perccel azelőtt, hogy Kate Moss a kifutóra lépett, lánya, Lila Moss is bemutatkozott a Victoria's Secretnél. Lila 2020-ban debütált a kifutón a Miu Miu egyik bemutatóján. A Victoria's Secret show-ja nem az első alkalom volt, amikor egy kifutón szerepeltek: 2021-ben a duó együtt vonult a Fendi tavaszi haute couture show-ján.

Victoria's Secret Fashion Show 2024, Lila Moss
Lila Moss a Victoria's Secret Fashion Show-n
Forrás: Getty Images

A Victoria's Secret Fashion Show hat év szünet után tért vissza 2024-ben. A bemutatót először élőben közvetítették streamingszolgáltatók, valamint a márka YouTube, Instagram és TikTok csatornáin is lehetett nézni. Az est sztárzenészei Cher, Tyla és a Blackpinkből ismert Lisa voltak.

Szerinted hasonlít Kate Mossra a lánya, Lila?

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.