Olivia Rodrigo hatalmasat esett a színpadon: több rajongója is videóra vette

Olivia Rodrigo "GUTS" World Tour
Billboard via Getty Images/Olivia Rodrigo "GUTS" World Tour - Christopher Polk
fellépés Olivia Rodrigo esés
Az énekesnő Guts című turnéjával járja a világot, éppen Ausztráliában van, ahol nem mindennapi dolog történt vele a színpadon. Olivia Rodrigo a legutóbbi fellépését hatalmasat esett, miután belesétált egy lyukba a színpadon.

Olivia Rodrigo a vasárnapi koncertjén jócskán meglepte a rajongóit, mikor koncert közben egyszer csak elnyelte egy lyuk a színpadon. A 21 éves énekesnő nem nézett az orra elé, aminek meg is lett a következménye. 

Olivia Rodrigo
Hatalmasat esett a színpadon Olivia Rodrigo
Forrás: Billboard via Getty Images

Olivia Rodrigo hatalmasat esett a színpadon

A közönség nagyon megijedt, de az énekesnő profin kezelte a helyzetet.

Ó, Istenem, ez jó volt! Jól vagyok. Húha, néha csak úgy megjelenik egy lyuk a színpadon. Semmi bajom! Oké, hol is tartottam? Hogy érzed magad ma este, Melbourne?

- nyugtatta meg a rajongóit a 21 éves énekesnő, miközben próbált kijutni a gödörből.

@life.hu_official Óriásit esett a színpadon Olivia Rodrigo! A közönség nagyon megijedt, de az énekesnő profin kezelte a helyzetet. #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryo #oliviarodrigo #life #melbourne #fall ♬ original sound - life.hu_official


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.