Meghan Markle barátainak elege van a hercegnéből: mindenkit cserben hagy, nem lehet rá számítani

Meghan Markle
REMKO DE WAAL / ANP MAG / ANP via AFP) - ANP via AFP
brit királyi család Meghan Markle barátság
A sussexi hercegnéről nincsenek jó véleménnyel a korábbi barátai. Meghan Markle állítólag bárkit bármikor cserben hagy, úgy váltogatja a barátait, mint mások a fehérneműjüket, és ha valaki felbosszantja, azonnal megszakítja vele a kapcsolatot.

A sussexi hercegné a hétvégén a Los Angeles-i Gyermekkórház gáláján vett részt, ahol lelkesen ölelgette Demi Lovatót és az Agymenőkből ismert Kaley Cuocót, és kézen fogva fotózták a kanadai vízilabdázó Kelly Zajfennel. Hogy milyen szoros a barátsága a két sztárral és az Alliance of Moms társalapítójával, nem tudni, de legyen bármennyire is az, azt mondják, sokáig nem fog tartani. Meghan Markle ugyanis rettenetes barát a korábbi haverjai szerint, akik azt mondják, Harry herceg felesége bárkit az út szélén hagy, ha megharagszik rá valamiért. 

Children's Hospital Los Angeles Gala 2024 - Arrivals,Meghan MArkle és Kelly Zajfen ex-modell, az Alliance of Moms társalapítója
Meghan Markle-t kézen fogva fotózták a volt modell Kelly Zajfennel, de vajon meddig tart a barátság?
Forrás: Getty Images via AFP

Meghan Markle egyik pillanatról a másikra válik köddé

Ingrid Seward királyi író azt állítja, hogy a sussexi hercegné számos cimboráját leselejtezte már. A The Sunnak nyilatkozva azt mondta: „Úgy gondolom, hogy Meghannak sikerült elidegenítenie egy csomó korábbi barátját. Olyasmit tesz, ami nagyon megviseli az embereket. Tulajdonképpen csak úgy elvágja velük a kapcsolatot, és ahogy mondani szokás, köddé válik”.

Az írónő szerint a sussexi hercegné, ha valakire megorrol, annak annyi, ha felbosszantják, akármilyen volt is addig a kapcsolat, annak akkor és ott vége

„A barátainak elegük van belőle és a viselkedéséből. Meghan egyik pillanatban csupa mosoly, a következőben teljesen megváltozik az arca” — magyarázta az író. 

Meghan egykori barátnője, Lizzie Cundy, aki szintén részt vett ugyanezen az eseményen, azt állította, hogy a hercegnének nagyobb szüksége van Los Angelesre, mint a városnak rá. Lizzie korábban azt mondta, hogy Meghan, miután eljegyezte Harry herceg, szellemként tűnt el az életéből, megszakítva vele minden kapcsolatot.

Ingrid hozzátette, hogy miután megnézett egy videót, és úgy látta, hogy Meghan Markle végig pózolt a kórházi látogatás alatt, mindent a kamerák kedvéért tett, úgy tűnt, nem merült bele különösebben az esemény lényegébe, a cél az volt, hogy néhány fotót készítsenek róla, majd távozott.

„Ha mindig csak a képek miatt marad, ami nyilvánvalóan így van, az kontraproduktív, mert már így is kedvezőtlen a megítélése, amiért csak úgy megjelent és mosolygott, majd eltűnt. És mindezt olyanok mondják, akik tényleg ott voltak”mondta el véleményét Seward.

Meghan és Jessica Mulroney is közeli barátoknak számítottak. Jessica három gyermeke kísérte Meghant a 2018-as windsori esküvőjén. De a pár két évvel később összeveszett, amikor Jessica faji vitába keveredett Sacha Exeter fekete kanadai életmódbloggerrel. Jessica kétszer is nyilvánosan bocsánatot kért, de Meghan azóta is tartja vele a távolságot.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.