Harry herceg kapuzárási pánikkal küzd? A barátok szerint ő és Meghan túl sokat vannak távol egymástól

Harry herceg
Britain's Prince Harry, Duke of Sussex, speaks at the Clinton Global Initiative annual meeting in New York City on September 24, 2024. (Photo by Leonardo Munoz / AFP) - AFP
Túl sok időt töltenek külön — erre jutottak a britek, és ezen sokan elgondolkodtak. Vajon Harry herceg egy életközepi válság kellős közepén van? És mit tesz a felesége, Meghan? Lehet, hogy önálló életre készül?

Harry herceg nemrégiben hozott döntése, miszerint meghosszabbítja afrikai látogatásait, miközben Meghan Markle egyedül vett részt a Los Angeles-i gyermekkórház rendezvényén, pletykákat indított el kettejük kapcsolatáról. Úgy tűnik, a 40 éves sussexi herceg igyekszik távol maradni a kaliforniai életétől, és talán a házasságától is.

Harry herceg, Meghan Markle
Miközben Harry herceg szólóturnét folytat, Meghan Markle a Los Angeles-i gyermekkórház gáláján vörös Carolina Herrera ruhába kápráztatja el az embereket
Forrás: Getty Images

A külön töltött idő sokakat elgondolkodtatott: lehet, hogy Harry herceg kapuzárási pánikkal küzd?

A hercegnek a múlt hétvégén vissza kellett volna utaznia Kaliforniába, hogy újra találkozzon Meghannel és két gyermekükkel, ehelyett azonban úgy döntött, hogy még néhány nappal meghosszabbítja afrikai tartózkodását. A hétvégén Johannesburgban járt, mielőtt a pletykák szerint Fokvárosba látogatott volna, egy olyan régióba, ahol a Spencer családnak birtoka, Harry hercegnek pedig számos barátja van. Egy személyes utazás, amely furcsa módon nem került be a hivatalos útitervébe — egy titkos hosszabbítás, amely több kérdést vet fel, mint amennyi választ ad.

Eközben Meghan Markle nagyot alakított a Los Angeles-i gyermekkórház gáláján. Egy lenyűgöző vörös Carolina Herrera ruhába öltözve a hollywoodi csillogás megtestesítője volt. Az eseményen fellépett Demi Lovato, és olyan sztárok is megjelentek, mint Kaley Cuoco és Jamie Lee Curtis, de egyvalaki hiányzott: a férje, Harry herceg.

Miközben Meghan Los Angelesben kápráztatott, Harry a világ másik felén tartózkodott, és befejezte többhetes szóló megjelenéseit, amelyek újra igazi királyi színezetet adtak a pár kissé megtépázott imázsának.

Az elmúlt hetek szólóturnéja során Harry újra találkozott régi barátjával, Seeiso lesothói herceggel, hogy tábortűznél tartson szenvedélyes beszédet jótékonysági szervezetének, a Sentebale-nak a munkájáról. A közelmúltban egyedül látogatott el Londonba is, ahol részt vett a WellChild-díjátadón, de New Yorkba is egyedül utazott, ahol az ENSZ-közgyűlés klímahétnek az eseményein vett részt. Mindeközben Meghan hercegné Montecitóban maradt a két gyermekükkel.

A folyamatos külön utak arra engednek következtetni, hogy a hat éve házas pár valóban eltávolodott egymástól. Sussexék barátai állítólag aggódnak amiatt, hogy a pár túl sokat van távol egymástól, és nehéz nem elgondolkodni azon, hogy vajon megalapozottak-e a félelmeik. Egy sokatmondó húzás volt, hogy 40. születésnapja estéjén Harry inkább túrázott a barátaival a pár otthonához közeli Montecito hegyeiben, minthogy a feleségével ünnepeljen. Állítólag azon is összevesztek, hogy mit csináljanak karácsonykor.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.