Nicole Kidman orgazmusai miatt állították le a forgatást: a színésznő teljesen kimerült

The Fourth Annual Academy Museum Gala - Arrivals
The Hollywood Reporter via Getty/The Fourth Annual Academy Museum Gala - Arrivals - Kevin Winter/GA
Babygirl Nicole Kidman orgazmus
A színésznő egy új interjúban elmondta, hogy a közelgő erotikus thrillerjének, a Babygirlnek szexjelenetei annyira kimerítőek voltak, hogy szünetet kellett tartania forgatás közben. Nicole Kidman a filmben egy magas rangú céhvezetőt alakít, aki viszonyt kezd egy sokkal fiatalabb férfival.

„Voltak olyan pillanatok, amikor azt mondtam: 'Nem akarom többé utánozni az orgazmust” – mondta a 57 éves Nicole Kidman legfrissebb interjújában. „Ne jöjjön közel hozzám. Utálom ezt csinálni. Nem érdekel, ha soha többé nem érintenek meg az életemben!”

Nicole Kidman
Nicole Kidman leállította a Babygirl forgatását
Forrás: WireImage

Nicole Kidman leállította a Babygirl forgatását

A filmben Kidman egy vezérigazgatót alakít, aki viszonyt kezd egy sokkal fiatalabb férfival, akit Harrison Dickinson játszik. Férjét Antonio Banderas alakítja. A színésznő hozzátette, hogy „olyannyira jelen volt az összes szexjelenetben, hogy ez szinte kiégéshez vezetett” számára, megjegyezve, hogy gyakran érezte úgy, hogy túltelítődött.

Elismerte, hogy „óriási mennyiségű megosztás és bizalom, majd frusztráció” volt a köztük és a partnerei között.

Mindannyian nagyon, nagyon kíméletesek voltunk egymással és segítettük egymást

 – mondta.

A trió egy intim koordinátorral is dolgozott a jeleneteknél, de Kidman azt mondta, hogy ő és partnerei nem érezték azt, hogy bármire is kényszerítenék őket. 

Nagyon hiszek még mindig a forgatási tér szentségében és abban, hogy az színészek terét nem szabad megsérteni

magyarázta. 

Mert ez a miénk, ez a buborékunk, aztán ott van a világ kívül.

A sztár hozzátette, hogy az is segített számára, hogy női rendezője, Halina Reijn ott volt velük, mert így nem érezte azt, hogy kihasználják.

„Nem hiszem, hogy ezt meg tudtam volna csinálni, ha egy férfival dolgozom” – ismerte el Kidman. „Valójában azt hiszem, ezt csakis Halinával tudtam megcsinálni, mert mi ketten leültünk és beszélgettünk.”

Kidman azt is megosztotta, hogy amikor elolvasta a forgatókönyvet, úgy érezte, hogy vicces, de ugyanakkor izgatottá is tette.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.