Megszólalt Meghan Markle volt testőre: ettől félt a legjobban a hercegné

The Duke and Duchess of Sussex Visit Colombia - Day 1
Getty Images/The Duke and Duchess of Sussex Visit Colombia - Day 1 - Diego Cuevas
brit királyi család Meghan Markle testőr
Egy extestőr, aki szoros kapcsolatban állt Harry herceg feleségével, felfedte azokat a félelmeket, amelyekkel a hercegnő szembesült, miközben királyi kötelezettségeit teljesítette. Steve Davies, akkor kezdte meg a közös munkát Meghan Markle-lal, amikor csatlakozott a királyi családhoz.

Az ex-estőr kritizálta cáfolta azokat a vádakat is, amelyek szerint a hercegnő „zaklatta” a személyzetét – ezeket a vádakat a Sussexi herceg és hercegné tagadta –, és kijelentette, hogy Meghan Markle alapvetően egy „jó ember” volt, aki mindenkivel kedves volt és segítőkész.

Royal visit to Africa - Day Ten
Meghan Markle paranoid volt a testőre szerint
Forrás: PA Images via Getty Images

Megszólalt Meghan Markle volt testőre: ettől félt a legjobban a hercegné.

A volt testőr kifejtette:

Paranoid volt. Az emberek folyamatosan követtek minket, bármerre is mentünk.

 

Ez a nyilatkozat a legújabb vitában érkezett, amelyben Meghan Markle-t „magassarkú cipős diktátornak” nevezték a hercegnő személyzethez való hozzáállásáról és viselkedéséről szóló vádak tükrében. Meghan Markle ez idő alatt a zaklatásról is beszélt, és kijelentette, hogy ő az egyik legtöbbet zaklatott ember a világon, miközben tinédzserekkel találkozott Kaliforniában. Meghan október 2-án látogatta meg a Girls Inc. of Greater Santa Barbarát egyedül, ahol egy új digitális jóléti programot indítottak el.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.