Lefotózták Michael Jackson ritkán látott fiát: egykedvűen sétálgatott Los Angeles utcáin

Prince Michael Jackson Hosts Annual THRILLER NIGHT Halloween Party
Getty Images via AFP/2022 Getty Images - Getty Images via AFP
Bigi Jackson fotó Michael Jackson
Blanket Jackson - aki most már Bigi Jackson néven fut - csütörtökön egyedül sétálgatott Los Angeles utcáin, ami tőle meglehetősen szokatlan, ritkán mutatja meg magát. Michael Jackson 22 éves fia teljes lelki nyugalommal gyalogolt be egy mexikói étterembe, ahol aztán jól be is vásárolt ebédre.

A filmrendező és producer Bigi Jackson hétköznapi srác benyomását keltette, fekete tornacipőben, Avengers pólóban és egy egyszerű zöld rövidnadrágban szelte Los Angeles utcáit. Michael Jackson három gyereke közül Blanket az egyetlen, aki többnyire kerüli a nyilvánosságot, ha mód van rá, még testvéreivel sem fotózkodik. 

Bigi jackson, michael jackson fia
Michael Jackson legkisebb fia, Bigi Jackson nagy képregényrajongó, szinte mindig ilyen pólókban kapják lencsevégre
Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com

Blanket két testvérének, Parisnak és Prince-nek a popkirály volt felesége, Debbie Rowe az édesanyja. Blanket anyjának kiléte továbbra is ismeretlen. A fiú olyannyira kerüli a szereplést, de még a véletlenszerű megjelenéseket is, hogy utoljára három hónappal ezelőtt látták vásárlás közben. Bigit akkor zsebkendő--, Minecraft, kézfertőtlenítő- és fogkrémvásárlás közben fotózták le. A megjelenése akkor is hasonló volt, a különbség, hogy Bosszúállók helyett Star Wars-pólót viselt.

 

Michael Jackson legkisebb fia kerüli a nyilvánosságot

Michael Jackson legkisebb fia, aki Prince Michael Jackson II néven született, sokkal zárkózottabb életet él két testvéréhez képest, akik gyakran osztják meg életük aktualitásait a közösségi médiában. Paris nemrég az Instagramon is feltűnt a Messika ékszereinek modelljeként.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.