Myra McFadyen musical gyász Mamma Mia
68 éves korában elhunyt Myra McFadyen. A színésznőt a Mamma Mia! című filmben ismerhette meg a hazai közönség, ő alakította Elenát.

Myra McFadyen skót színésznő a színpadon és a mozivásznon is sikeres volt. A glasgow-i konzervatóriumban tanult, és játszott a londoni Nemzeti Színházban is. A színésznő halálhírét a glasgow-i Citizens Theatre közölte az X-en.  

gyertya, gyász, gyászolás, halál, Myra McFadyen
Elhunty Myra McFadyen, a Mamma Mia! sztárja
Forrás: Shutterstock

Így emlékeztek meg a színésznőről:
„Szomorúan értesültünk a ragyogóan tehetséges Myra McFadyen haláláról. A Citz közönsége számos produkcióból, többek között a The Choir, a Hayfever és a Glasgow Girls című filmekben játszott szerepeiről ismerte. A színpadon, a tévében és a filmekben nyújtott magával ragadó alakításainak köszönhetően mindig emlékezni fogunk rá!"

A színház művészeti igazgatója, Dominic Hill kiemelte: „A skót színház legendája volt, egy fantasztikus színésznő, csodálatos hanggal."

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.