Rosie O'Donnell lánya, Chelsea letartóztatásáról beszélt: „Ez sajnos nem újdonság a családunkban”

letartóztatás Rosie O ' Donnell drog
A humorista megszólalt legidősebb lánya, Chelsea Belle O'Donnell nemrég történt letartóztatása kapcsán. Rosie O'Donnell szerint gyermeke évtizedek óta küzd drogfüggőséggel.

„Sajnos ez nem új a családunk számára – Chelsea évtizedek óta küzd drogfüggőséggel” – közölte Rosie O'Donnell az In Touch magazinnal. „Mindannyian reméljük, hogy megtalálja a kiutat ebből a halálos betegségből.” 

Rosie O'Donnell és lánya, Chelsea
Rosie O'Donnell lánya, Chelsea letartóztatásáról beszélt
Forrás: Celebrities Visit Broadway - June 20, 2016

Rosie O'Donnell lánya, Chelsea letartóztatásáról beszélt

Chelsea-t szeptember 10-én tartóztatták le, miután a hatóságok 11 hónapos fiát egy házban találták, amely tele volt ürülékkel, metpipákkal és szeméttel. Szeptember 17-én Chelsea ellen négy bűncselekmény miatt emeltek vádat: drogkereskedés fenntartása, gyermek elhanyagolása, metamfetamin és THC birtoklása miatt. A bírósági dokumentumok szerint Chelsea ellen két vétség miatt is vádat emeltek: rendbontás/családon belüli erőszak, valamint illegálisan szerzett vényköteles gyógyszerek birtoklása miatt. A Marinette megyei seriffhivatal közlése szerint a rendőrséget Chelsea hívta szeptember 10-én, és a hívás során azt mondta a tiszteknek, hogy „tűnjenek el”. Chelsea először azt mondta a hatóságoknak, hogy semmi baj nincs, de amikor kérdőre vonták, mi történt a hívás során, végül beismerte, hogy szóváltásba keveredett barátjával, Jacob Nelunddal.

„Megpróbáltam több kérdést feltenni neki, de látszott, hogy Chelsea egyáltalán nem volt őszinte” mondta az egyik rendőr. „Ez ismétlődő volt, ahogy néhány héttel ezelőtt is hasonló incidens miatt jártam nála.”

Amikor a rendőrök letartóztatták Chelsea-t, egy metpipát találtak nála, amelyben met maradványok voltak. Ekkor döntöttek úgy, hogy megnézik, mi van a házban a gyermekkel. Amikor beléptek a házba, találkoztak Jacobbal, akinek a pupillái szintén kitágultak, és nem reagáltak a fényre. A rendőrök egy marihuánás pipát találtak, és Jacob elismerte, hogy éppen egy adag marihuánát szívott el.

„Arca beesett volt, néhány foga hiányzott. Izomzata merev volt, mintha folyamatosan feszített volna, pedig nem volt. Megkérdeztem, milyen drogokat használt még aznap, de azt mondta, hogy csak marihuánát szívott. Tapasztalatom alapján tudom, hogy a marihuána nem okoz ilyen hatást a szemekre. Ezt a fajta állapotot korábban már láttam olyanoknál, akik metet szívtak” – írták a rendőrök. Amíg Chelsea-t a rendőrautó hátsó ülésén fogva tartották, a hatóságok észrevették, hogy valamit keres a nadrágjában.

Chelsea később egy kis fekete fiolát húzott elő a melltartójából, amelyben „fehér kristályszerű anyag volt, amit a rendőr metamfetaminnak ismert fel”, valamint egy átlátszó műanyag zacskót, amelyben tabletták voltak. A metamfetamin 18,05 grammot nyomott, és Chelsea azt állította, hogy a tabletták Alprazolamot (közismert nevén Xanaxot) tartalmaznak.

A rendőrök „undorítónak” írták le Chelsea házának belsejét, és azt mondták, hogy „romlott ételeket, penészes edényeket, olyan tejet találtak, amelynek a szaga olyan erős volt, hogy majdnem hányingerük lett, koszos pelenkákat, használt női higiéniai termékeket, ürülékkel és vérrel szennyezett alsóneműt és használt borotvapengéket a padlón”.

A rendőrök doboznyi injekciós tűt is találtak a gyerek szobájában, és néhány tűben „száradt vér volt”. „A szobában, amely nyilvánvalóan a gyerek számára lett kijelölve, számos használt injekciós tű volt. Több közülük vérrel volt tele. Régi almák, szemét, véletlenszerű szerszámok és butánpalackok hevertek a padlón, mindez a gyerek ruháival összekeveredve” – írta az egyik rendőr a helyszínen talált dolgok leírásában.

A gyermeket a gyermekvédelmi szolgálat eltávolította a helyszínről, és ideiglenesen Jacob egyik barátjának adták át.

 

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.