Kiderült, ki Amal Clooney legjobb barátnője: rengeteg időt töltenek együtt

Celebrity Sightings In New York City - September 26, 2024
GC Images/Celebrity Sightings In New York City - September 26, 2024 - James Devaney
legjobb barátnő Ines de Ramon Amal Clooney
Lehet, hogy Brad Pitt és George Clooney, az Ocean’s 11 sztárjai megbánták azt a napot, amikor bemutatták egymásnak kedveseiket! George felesége, Amal Clooney és Brad új barátnője, Inés de Ramon szoros barátságot kötöttek, és nagyon élvezik egymás társaságát.

„Amal Clooney és Ines de Ramon erős, sikeres nők, akik most próbára teszik a fiúkat” – mesélte a forrás. Bár egy másik barátja elutasította azt a pletykát, hogy a két nő uralja a helyzetet, a bennfentes hozzátette: „Amikor négyen együtt vannak, bármiről beszéljenek is Brad és George, a lányok lépést tartanak velük.”

Amal Clooney, George Clooney, Berad Pitt, Ines de Ramon
Kiderült, ki Amal Clooney legjobb barátnője
Forrás: Getty Images

Kiderült, ki Amal Clooney legjobb barátnője

A forrás szerint Amal és Inés sokkal műveltebbek és világlátottabbak, mint az átlag hollywoodi barátnők. A 36 éves Amal Oxfordban végzett nemzetközi jogász, míg a 31 éves Inés Franciaországban nőtt fel, majd a Genfi Egyetemen diplomázott, mielőtt sikeres üzletasszony és ékszertervező lett. Mindketten több nyelven beszélnek, és gyakran folytatnak mellékes beszélgetéseket franciául, ami Bradet és George-t az őrületbe kergeti. 

Már az első pillanattól kezdve, hogy Inés és Amal találkoztak, jól kijöttek egymással. Mindketten rendkívül tájékozottak az aktuális események, a sport és a politika terén

árulta el a bennfentes.

„Amal esetében ritka, hogy olyasvalakivel találkozzon, akivel igazán tud azonosulni, de Inés azonnal szimpatikus volt neki” – tette hozzá a forrás. 

Mióta a srácok bemutatták őket egymásnak, legjobb barátnők lettek, rendszeresen hívják egymást, üzeneteket küldenek, és tervezik, mikor találkozhatnak újra négyesben.

 A Clooney házaspár még meg is hívta Bradet és Inest, hogy töltsenek időt együtt hálaadás alkalmából, mivel Amal szeretné bemutatni új barátnőjét az ikreiknek.

„Miután időt töltöttek Alexszel és Ellával, akik fantasztikus gyerekek, elképzelhető, hogy Brad és Inés is készen állnak arra, hogy saját családot alapítsanak!– spekulált a bennfentes.

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.