Rúzsa Magdi könnyezve adott hírt arról, ami vele történt: húsz éve nem volt erre példa

énekesnő Rúzsa Magdi könnyek
Az énekesnő közösségi oldalán adott hírt az esetről. Rúzsa Magdit olyan meglepetés érte, hogy még meg is könnyezte.

Rúzsa Magdi a koncertek mellett jelenleg a Megasztárban is zsűrizik, vagyis nemcsak a saját karrierjét egyengeti, de másoknak is segít abban, hogy elérjék az álmukat. Egykor ő is ebben a tehetségkutatóban mutatta meg magát, így ismerte és szerette meg az ország, és a szakma is, amely most el is ismeri az énekesnő munkáját.

Rúzsa Magdi
Rúzsa Magdi közösségi oldalán számolt be a történtekről
Forrás: Facebook/Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi: „Könnyeket csalt a szemembe"

Rúzsa Magdi közösségi oldalán adott hírt arról, mekkora megtiszteltetés érte. A hatalmas rajongótáborral rendelkező énekesnő írásából érződik, meglepte és megérintette őt a szakmai elismerés lehetősége. „Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy Prima Primissima jelölt lehetek! Már maga a jelölés is könnyeket csalt a szemembe. Óriási dolog ez, hisz egy kiválló bizottság értékelte az elmúlt húsz évem munkáját. Nagyon köszönöm!" - írta Magdi posztjához, amely alatt soraoznak a gratuláló kommentek. 

Két egykori győztes a Megasztár zsűrijében: emlékszel, milyen volt régen Rúzsa Magdi és Caramel?

A TV2 nyáron leplezte le, kik foglalnak helyet a visszatérő Megasztár zsűrijében. Igazi nagyágyúk szerződtek a műsorhoz: Rúzsa Magdi, Marsalkó Dávid (Halott pénz), Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabi döntheti el, ki lesz 2024-ben az Év hangja. Annak idején Rúzsa Magdi és Caramel is ebben a tehetségkutatóban indult, nézd meg, milyenek voltak akkor.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.