Még be sem mutatták, de már mindenki ennek a magyar sorozatnak a folytatását várja

S.E.R.E.G. kamarás iván TV2 sorozat
A magyar katonai sorozat sajtóbemutatóján teltház volt. A S.E.R.E.G. első két epizódja annyira tetszett a közöségnek, hogy már mindenki a folytatást várja.

Teltház volt az Cinema City Arénában, a S.E.R.E.G. című katonai sorozat első 2 epizódjának sajtóbemutatóján, és akik belenéztek Győrbíró Zsolt alezredes és bajtársai, valamint családtagjai történetébe, valamennyien a folytatást várják. 

S.E.R.E.G., sorozat, TV2
Kamarás Iván és Csórics Balázs, a S.E.R.E.G. két szereplője Lékai-Kiss Ramónával
Forrás: TV2

A Megafilm Service által gyártott, a TV2 koprodukciójában, a Nemzeti Filmintézet támogatásával, és a Magyar Honvédség együttműködésével készült, S.E.R.E.G. című sorozat november 11-én, hétfőn debütál a TV2-n. 

Miről szól a S.E.R.E.G.?

Győrbíró Zsolt alezredes a negyvenes éveiben jár, a laktanyán belül adminisztratív feladatokat lát el. Elsődleges gondja éppen a fia, Marci, aki az ösztöndíj elvesztése miatt elszalasztotta a lehetőséget, hogy orvosi tanulmányokat folytasson. Zsolt, hogy fegyelemre nevelje fiát, drasztikus lépésre szánja el magát: beíratja Marcit a hadsereg alapkiképzésére. A sereg azonban nem egy toborzóreklám, sokkal inkább azokon az alapvető értékeken van a hangsúly, mint a hazaszeretet, barátság, bajtársiasság, kitartás és kötelességtudat. A S.E.R.E.G. szórakoztatni akar, színvonalas, akciódús módon. 

Sereg, Balla Eszter
Balla Eszter a S.E.R.E.G. női főszereplője. 
Forrás: TV2

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.