Sylvester Stallone mezítláb perdült táncra legújabb videójában: a rajongók imádják

The Kelly Clarkson Show - Season 5
Weiss Eubanks/NBCUniversal via G/The Kelly Clarkson Show - Season 5 - NBC
tánc videó Sylvester Stallone
A 78 éves színész bebizonyította, hogy még mindig tudja, hogyan kell szórakoztatni. Sylvester Stallone legújabb videójában mezítláb perdül táncra.

Sylvester Stallone a minap mutatta be tánctudását az Instagramon egy kissé ügyetlen produkciót előadva Smokey Robinson & The Miracles „More Love” című Motown dalára. „Épp egy ruhapróbán kaptak el egy közelgő projekt miatt – de jó kis dal!” – írta a bejegyzésében.

Sylvester Stallone
Sylvester Stallone táncra perdült legújabb videójában
Forrás: Todd Owyoung

Sylvester Stallone táncra perdült legújabb videójában

A videón Stallone mezítláb, egy sötétkék pulóverben és farmerben látható, ahogy kissé furcsán mozog a zenére. Szombaton egy újabb verziót is megosztott a videóból, amit Bryson Tiller 2015-ös Rambo című dalával vágott össze.

„És a ritmus folytatódik… RAMBO IDŐ!” írta Stallone, utalva az akciófranchise-béli karakterére.

Vigyázz, Sly, 40 felett már nem szabad mélyre menni, különben a csípőd kattan” – figyelmeztette valaki humorosan. „Nem képzeltem Rambót táncosként, de nem is rossz! A mozdulatok ott vannak!Táncolj tovább, Sly” – írta egy kommentelő. „Úgy tűnik, örökké fiatal maradsz, Sly!” – tette hozzá egy másik.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.