Victoria Beckham egyértelmű üzenetet küldött Cruz Beckham új barátnőjének

Victoria Beckham Spring/Summer 2023 Runway show
WireImage for Victoria Beckham/Victoria Beckham Spring/Summer 2023 Runway show - Darren Gerrish
Beckham család Cruz Beckham Victoria Beckham
Cruz és új barátnője, a 29 éves Jackie Apostel a hónap elején vállalták fel nyilvánosan kapcsolatukat, és azóta nem rejtegetik a szerelmüket. Victoria Beckham legfiatalabb fia teljesen belehabarodott új szerelmébe.

A szerelmespár csütörtökön New York utcáin csókolózott és ölelkezett, Cruz pedig szerelmet vallott Jackienek szerdán, Jackie születésnapján az Instagramon: „Szeretlek” – írta. Úgy tűnik, komolyan gondolják! Ebbe azonban a szülőknek, különösen Victoria Beckhamnek is van beleszólása.

Cruz Beckham, Victoria Beckham, Jackie Apostel
Victoria Beckham egyértelmű üzenetet küldött Cruz Beckham új barátnőjének
Forrás: GC Images

Victoria Beckham egyértelmű üzenetet küldött Cruz Beckham új barátnőjének

A minap Jackie és Cruz Floridába utaztak, hogy megnézzék Cruz egykori focicsapatának, az Inter Miaminak a mérkőzését. David Beckham, aki a csapat tulajdonosa, büszkén figyelte a meccset, Victoria és Harper Beckham társaságában, ami azt jelenti, hogy Jackie mostanra szinte az egész családdal találkozott.

Az, hogy Jackie megjelent a mérkőzésen a családdal, bizonyítja Victoria jóváhagyását. Azonban, Victoria már néhány héttel ezelőtt „áldását adta” Cruz új szerelmére. A brazil lány egy teljes Victoria Beckham összeállításban pózolt az Instagramon, és megjelölte kedvese édesanyját a posztban: „Köszönöm a legcsipkésebb álomdarabot, @victoriabeckham”írta. A különleges darab még nem kapható a boltokban, így valószínű, hogy Victoria személyesen választotta Cruz új barátnőjének.

Változások a Beckham családban

A családban nem csak Cruz lett mostanában szerelmes. Idősebb bátyja, a 22 éves Romeo is új barátnőt talált magának. Romeót és a fotós Gray Sorrentit csókolózni látták egy New York-i randevú során. Valószínű, hogy Victoria szintén jóváhagyta második fia új választottját. Gray, Victoria kreatív barátjának, Mario Sorrentinek a lánya, akivel Victoria 2019 óta dolgozik együtt, így lehetséges, hogy Grayt már évek óta ismeri – és talán ő hozta össze a párt.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.