Tom Hardy hatalmasat bakizott: rossz helyre ment az üzenet

Venom 3 tom hardy venom
Egy eltévedt e-mail leplezte le a színészt. Most már az egész világ tudja, mit kér Tom Hardy egy forgatásra.

A színész nemrégiben megerősítette, hogy készül a Venom 3. Tom Hardy össze is szedte, mi mindent szeretne a forgatásra, ám azt Peter Heslop, filmpriducer helyett az infomatikusának küldte el.

Tom Hardy összekeverte az email-címeket
Tom Hardy összekeverte az email-címeket
Forrás: Getty Images

Tom Hardy listája félrement

Az informatikus persze nem tartotta magában a bakit és elárulta, 27 tétel szerepelt Tom Hardy kívánságlistáján. Tom igényei között szerepel például egy levendula diffúzor, 60 db eperfagylalt, alacsony alkoholtartalmú cseh lágersör, borsos tusfürdő, Haribo, Jiu-Jitsu szőnyeg, szövegkiemelő tollak, csokoládé, kávéfőző, paradicsom- és csirkeleves, kenyérpirító, vízforraló, hangszóró, x-boxok, kutyájának pedig kutyatálat és kutyapoharat valamint hordozókat kért.

Tudtad? 

Tom Hardy huszonéves korában a disztímia nevű mentális problémával küzdött, ami a depresszió egy enyhébb, de hosszantartó, folyamatos levertséggel járó formája. Ennek ellensúlyozására rengeteget alkoholizált és drogozott, amitől szétcsúszott az élete, és tönkrement az első házassága. Végül felismerte, hogy pszichológusi segítségre van szüksége, és 2003 óta teljesen tiszta. A színészről további érdekességeket ebben a cikkünkben olvashatsz

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.