Elképesztő alakot villantott Tóth Vera: rá sem lehet ismerni - FOTÓ

Tóth Vera
Instagram/ Tóth Vera -
átalakulás fotó Tóth Vera
Az énekesnő hatalmas átalakuláson ment keresztül az elmúlt időszakban. Tóth Vera legfrissebb képe alá záporoznak a kommentek.

Az énekesnőt sokáig meghatározta a túlsúlya, a mérleg nyelve elérte már a 130 kilót is. Évekkel ezelőtt azonban Tóth Vera komoly elhatározásra jutott, drasztikus életmódváltásba kezdett, és a kemény munka meghozta a gyümölcsét.

Tóth Vera
tTóth Vera hatalmas átalakuláson ment keresztül
Forrás: Instagram/ Tóth Vera

Tóth Vera rengeteget fogyott

Az énekesnő hosszú ideje küzdött súlyfelesleggel, de mindig eltökélt szándéka volt, hogy szembeszáll a plusz kilókkal és mindent megtesz annak érdekében, hogy jól érezze magát a bőrében. Az elmúl időszakban még több időt szentelt a mozgásra, arra, hogy a munka, a fellépések mellett rendszeresen, egészségesen táplálkozzon, aminek meg is lett a gyümölcse. Vera legfrissebb fotóján egy bomba nő néz farkasszemet a kamerával, a rajongók nem győzték dicsérni a hatalmas változást. A kép alá még Ördög Nóra és Tolvai Reni is kommentelt - szúrta ki a Bors.

A fotó megtekintéséhez kattints ide.

Hét évvel ezelőtt vállalta be a gyomorszűkítő műtétet, amit azóta is nagyon jó döntésnek tart, és bár néha rögös az út, mindent megtesz azért, hogy az elért eredményét megtartsa.


 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.