Victoria Beckham kikelt magából: a haját tépi 19 éves fia miatt

Celebrity Sightings - Paris Fashion Week - Womenswear Spring/Summer 2025 - Day Five
GC Images/Celebrity Sightings - Paris Fashion Week - Womenswear Spring/Summer 2025 - Day Five - Neil Mockford
családi botrány Cruz Beckham Victoria Beckham
A négygyermekes édesanyja kétségbeesetten próbálja megvédeni a családi márkát, és állítólag a haját tépi 19 éves fia, Cruz randizási botrányai miatt, akit hűtlenséggel vádolnak. De nem csak Cruz az egyetlen Victoria Beckham fiai közül, akit nőcsábásznak tartanak.

Miközben 22 éves bátyja, Romeo Beckham a Mia Regantól való szakítása után társkereső alkalmazásokon keres szerelmet, Cruz Beckham saját szerelmi életével kavarja fel az internetet, mivel két különböző nő, a 21 éves Bby Ivy (hivatalosan Viktoria Reitan néven ismert) és a 19 éves Issey Moloney hűtlenséggel vádolta meg. Mindkét nő megosztotta sérelmeit David és Victoria Beckham legfiatalabb fiával kapcsolatban a TikTokon, ami állítólag "lesújtotta" az 50 éves egykori Spice Girlt, egy közeli forrás szerint.

Victoria Beckham, Cruz Beckham
Victoria Beckham kikelt magából: a haját tépi 19 éves fia miatt
Forrás: GC Images

Victoria Beckham kikelt magából: a haját tépi 19 éves fia miatt

De nem csak Cruz az egyetlen Victoria fia közül, aki nőcsábász hírnevet szerzett magának. Miután randevúzott az influenszer Amelia Gray Hamlinnel, Romeót néhány nappal később a modell Sophie Juliával látták, ami aggodalmakat váltott ki, hogy esetleg ő is hűtlen lehet. A Heat Magazine-nak nyilatkozó bennfentes azt mondta: „Victoria lesújtva hallotta a megcsalással kapcsolatos vádakat.” 

Bár "imádkozik, hogy kitaláció legyen az egész, érthetően van benne egy rész, amely azon töpreng, van-e igazság ezekben."

A forrás hozzátette, hogy Cruz hűtlenségi pletykái komoly hatással voltak a divatmogulra: „A gondolat, hogy bármelyik fia csaló lehet, émelygéssel tölti el,” különösen azért, mert úgy nevelte fiait, hogy „tiszteljék a nőket.”

Victoria „retteg” attól, hogy ezek a pletykák mit jelenthetnek fiai imázsára nézve: 

„Victoria keményen dolgozott azon, hogy a fiait a nők tiszteletére nevelje, így nagyon bántja, hogy nőcsábászokként ábrázolják őket, és retteg, hogy fiainak ilyen hírneve lesz.” 

A megcsalási vádak különösen "felkavaróak" számára, mivel saját férjét, David Beckhamet is hasonló vádak érték korábban. Ez mind Cruz legutóbbi kapcsolata után került a nyilvánosság elé, amikor a német-brazil énekesnővel, Jackie Apostellel mutatkozott a párizsi divathéten, ahol a köztük lévő korkülönbség is nagy figyelmet kapott.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.