Új luxusvillát vásárolt Victoria Beckham: ő akar Miami királynője lenni

Premiere Of "Lola" - Arrivals
FilmMagic/Premiere Of "Lola" - Arrivals - Axelle/Bauer-Griffin
költözés miami luxusvilla Victoria Beckham
Szeretné, ha saját márkája jobban felpörögne, ezért azt tervezi, hogy visszaköltözik Amerikába. Victoria Beckham ezért megvásárolt egy elképszető luxusvillát.

Victoria Beckham állítólag azt tervezi, hogy visszaköltözik Amerikába, bár csak 3 éve tették át székhelyüket az Egyesült Királyságba. Az egykori énekesnő szeretné felvirágoztatni vállalkozásait, ráadásul szeretné, ha a menye családja szintjére emelkedhetne.

Victoria Beckham, David Beckham
Victoria Beckham luxusvillát vásárolt
Forrás: Getty Images

Victoria Beckham luxusvillát vásárolt Amerikában

A szívük csücske egy 60 millió fontos luxusavilla Miami vízpartján, amely kilenc hálószobával és 13 fürdőszobával rendelkezik. A házhoz tartozik még egy tetőtéri társalgó, masszázsszoba, házimozi, edzőterem és saját, a vízre néző végtelen medence, valamint egy kikötőhely a saját magánjachtjuk számára. 

Ha megkapják a kulcsokat, és visszaköltöznek, olyan híres szomszédaik lesznek, mint Cindy Crawford modell, Shakira és Phil Collins.

A beruházás - amely még függőben van, bár állítólag már elfogadták az ajánlatukat - megerősítené Beckhamék státuszát. Nem tudni, hogy Victoria és férje, David Beckham tervezik-e, hogy eladják valamelyik meglévő ingatlanjukat, hogy finanszírozni tudják az Egyesült Államokba való visszaköltözésüket.

Jelenleg egy 31 millió fontos városi házban élnek a nyugat-londoni Holland Parkban és egy 12 millió fontos pajtaépületük is van, ami Chipping Norton közelében, Cotswoldsban található, és ahol David nemrégiben kertészkedni kezdett

Tettek egy ajánlatot, amit el is fogadtak. A tervek szerint jövő év elején költöznek be

 - árulta el egy bennfentes. Állítólag nem David, hanem Victoria szorgalmazza a költözést, mivel a feltűnő ingatlan megvásárlásával Beckhamék ugyanolyan társadalmi körökbe kerülnének, mint menyük milliárdos szülei, Nelson és Claudia Peltz

Bár David Beckhamnek vannak munkakapcsolatai Miamiban, a hírek szerint nem ő szorgalmazza a költözést, hanem Victoria, aki szeretné fellendíteni a saját smink- és divatmárkáját, ehhez pedig szüksége van a híres ismerőseinek a támogatására. Ezért ez a luxusvilla nemcsak otthon volna, hanem egy társasági színtér. „Úgy tűnik, ő akar Miami királynője lenni" - mondta a forrás.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.