Vége, újabb sztárpár szakított: Harry Styles újra szingli

Madame Tussauds Harry Styles figure
PA Images via Getty Images/Madame Tussauds Harry Styles figure - James Manning - PA Images
szakítás Harry Styles színésznő
A sztárpár 14 együtt töltött hónap után külön utakon folytatja tovább. Harry Styles és Taylor Russell a friss pletykál szerint már nicsenek együtt.

Harry Styles és Taylor Russell egy tokiói utazás során döntöttek úgy, hogy szakítanak és a jövőben külön utakon folytatják tovább. Többen látták őket metrózni és sétálgatni a városban.

EXCLUSIVE: Taylor Russell is Spotted Stepping Out in New York City.
Taylor Russell már nem Harry Styles barátnője
Forrás: Getty Images

Nehéz időszakon vannak túl és úgy döntöttek, hogy jót tenne mindkettejüknek, ha egyedül lehetnének

 - közölte a pár egyik közeli barátja.

Mi állhat a szakítás hátterében?

A 30 éves énekes és a szintén 30 éves színésznő kapcsolata ígéretesnek indult. Sokan értetlenül állnak a szakítás előtt, ugyanis nemrég Harry Styles azt nyilatkozta, hogy szerelmes Taylorba és családot szeretne vele alapítani.

A rajongók akkor fogtak gyanút, hogy valami nincs rendben, amikor Taylor egyedül, Harry nélkül érekezett az idei MET-gálára.

The 2024 Met Gala Celebrating "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" - Arrivals
Merész ruhakölteményben Taylor Russell az idei MET-gálán
Forrás: Getty Images

Egyelőre sem Taylor, sem Styles nem erősítette meg a szakítás tényét. Korábban sem árasztották el a magánéletükkel a médiát, valószínű, ez most sem lesz másként. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.