Pikáns szexjelenetben meztelenül látható Nicole Kidman és Zac Efron

2024 - A Family Affair - Movie Set
ZUMAPRESS.com - ZUMAPRESS.com
romantikus film Nicole Kidman Zac Efron szexjelenet
Idén nyáron érkezik a Netflix legújabb romantikus vígjátéka Nicole Kidman és Zac Efron főszereplésével. A Családi affér előzetese már elérhető, és kiderül belőle, hogy a filmben pikáns szexjelenetekből sem lesz hiány.

Legújabb közös filmjükben Nicole Kidman és Zac Efron viszonyba bonyolódik egymással. Kidman egyedülálló édesanya, aki belehabarodik lánya főnökébe. A lányt teljesen felkavarja anyja és a férfi közötti affér,  és elhatározza, hogy mindent megtesz, hogy tönkretegye  a kapcsolatukat, ami nem lesz olyan egyszerű, mert anyja és a főnöke teljesen egymásba zúgtak.

film
Nicole Kidman és Zac Efron legújabb filmje hamarosan a Netflixen
Forrás: ZUMAPRESS.com

A film előzetese

A Netflix egyébként tavaly őszére tervezte a film bemutatóját, az SAG-AFTRA sztrájk miatt azonban kénytelenek voltak elhalasztani a premiert, amire idén június végén kerül majd sor. Az előzetes a napokban került ki, amelyből kiderül, hogy Nicole Kidman és Zac Efron szexjelenetet is forgatott, így a színészeket ruha nélkül is megnézhetik a szemfülesek. A családi affér június 28-án debütál a Netflixen.

Nicole Kidman megdöbbentő kijelentése

Dolgozhat vagy élhet bárhol a világon, Nicole Kidman a szívében mindig ausztrál marad. A színésznő kitartóan szereti hazáját, bár jelenleg férjével Keith Urbannal és lányaikkal, a 15 éves Sunday Rose-zal és a 13 éves Faith Margarettel Tennessee-ben él, de a család gyakran utazik vissza Ausztráliába. A napokban kijelentette, hogy szeretne visszatérni a hazájába.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.