A Bridgerton család: itt az újabb 4 rész előzetese, a nézettség minden évadot magasan verhet

A Bridgerton család
Bridgerton/Instagram -
izgalom Netflix A Bridgerton család Penelope Featherington
Már nem sokat kell várni kedvenc romantikus sorozatunk folytatására. A Bridgerton család harmadik évada második felének előzetesét már most megnézheted.

A Netflix kétszer fél évadban adagolja a streamingelőknek a Bridgerton család 3. évadát. Az első négy részt Colin és Penelope szerelmi történetéről már láthattuk, a várva várt sorozat magasan vezette a toplistákat, ám az egy hónapos kihagyás után most lejjebb csúszott. 

A Bridgerton család
A Bridgerton család nagyot megy Penelope és Colin szerelmi történetével
Forrás: Getty Images 

A Bridgerton család: még csak most jönnek az izgalmak

A csatorna most azonban újra csigázza az érdeklődést, ugyanis megjelent a 3. évad második felének - amelynek megjelenési dátuma  június 13. - előzetese is valamit új fotókat is közzé tettek. A Bridgerton család 3. évada egyébként rendkívül jól teljesít, a 3 évad első felének nézettsége majdnem megegyezett a  2. évad egészével , annak ellenére, hogy csak fél évadról van szó. A következő négy résszel kiegészülve valószínű, hogy ez lesz a legnézettebb évad, pláne, hogy a leginkább várt jelenetek majd csak most következnek. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.