A Coldplay új dalát a budapesti közönség hallhatta először

Coldplay, Chris Martin
https://www.facebook.com/coldplay -
koncert Coldplay új dal Budapest
Háromszor tölti meg a budapesti Puskás Arénát a legendás brit zenekar, a Coldplay. Az első koncert közönsége június 16-án igen szerencsés volt, ugyanis ők hallhatták először Chris Martinék legújabb dalát, ami csak pénteken kerül fel a videómeosztókra.

Csodálatos és elképesztően látványos show-val ajándékozta meg a közönségét a Coldplay Budapesten is. A LED-karpereceknek köszönehtően a közönség úgy érezhette, hogy minden pillanatnak valóban részese, ráadásul a telefonnal való világítással sem kellett bajlódni, tényleg az élményre koncentrálhatott mindenki. Volt konfettieső, tüzijáték, labdák és lufik, ráadásul rendkívül fontos üzenetet közvetít a banda: a környezettudatosság mellett a szeretet és az elfogadás jelentőségét hangsúlyozták.

Coldplay Budapest
A Coldplay koncert előtt mindenki kapott egy LED-es karperecet - A látvány elképesztő volt
Forrás: Life.hu

A jól ismert dalok mellett egy igazi meglepetéssel is kedveskedett a magyar közönségnek a Coldplay. Június 13-án jelentették be, hogy a tizedik, készülő stúdióalbumukról június 21-én megjelentetnek egy új dalt, aminek feelslikeimfallinginlove a címe. Egy részletet fel is töltöttek belőle az Instagramra, a budapesti közönség azonban volt olyan szerencsés, hogy élőben, teljes egészében hallhatta a számot, amit még soha sehol nem adtak elő. Amíg a slágergyanús szerzemény szólt, a közönség LED-karpereceiből virágok rajzolódtak ki a lelátón. Csodálatos élmény volt, a rajongók pedi hatalmas ovációval és tapssal fogadták az új nótát. 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.