Diana hercegné odavolt ezért a színészért: Vilmos árulta el a titkot

Diana hercegné
hollywood Diana hercegné kedvenc kevin costner
Amikor az édesanyja egyik kedvenc színésze Londonban járt, Vilmos herceg kapott az alkalmon és beszélgetésre invitálta a sztárt. El is árulta neki, hogy az édesanyja odáig volt érte.

Kevin Costner egy interjúban árulta el, hogy néhány éve találkozott Vilmos herceggel, aki akkor elárulta neki, hogy bizony ő volt Diana hercegné egyik kedvence.

Diana hercegné, Kevin Costner
Diana hercegné egyik kedvenc színésze kevin Costner volt
Forrás: NurPhoto via AFP/Highwaymen

„Történetesen Angliában voltam, és kaptam egy üzenetet, hogy a herceg szeretne beszélni velem, mire én: Mi?... aztán azt mondtam: Oké!" - emlékezett vissza Costner. „Egy szobában találkoztunk, csak mi ketten voltunk. Odajött, kezet fogtunk. Az első mondat a szájából így hangzott: Tudod, az anyukámnak eléggé tetszettél!"

Costner többet nem volt hajlandó elárulni a beszélgetés részleteiről, annyit mondott még el, hogy Vilmos nagyon kedves fiatalember, és hatalmas élmény volt számára, hogy találkozhattak.

A színész egyébként évekkel korábban felvette a kapcsolatot Diana hercegnével, hogy együtt dolgozzon vele a Több mint testőr folytatásán.

„Volt pillanat, amikor úgy tűnt, hogy ez tényleg összejöhet, de nagyon csendben ment minden, mert én így működöm" - mondta Costner, akit Sarah Ferguson mutatott be Dianának.

Nagyon kedves volt. Sarah volt az, aki összehozta a találkozót. Sarah nagyon laza volt... pedig mondhatta volna, hogy ő is hercegnő, miért nem vele dolgozom, de nem ezt tette. Aztán Diana és én beszélgetni kezdtünk.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.