Jennifer Lopez & Ben Affleck Jane Fonda Jennifer Lopez
Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága a színésznő szerint már korábban is bajban volt. Jane Fonda ennek már JLo dokujában is hangot adott.

Jane Fonda már akkor kifejezte aggodalmát Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolatával kapcsolatban, amikor a The Greatest Love Story Never Told című dokumentumfilmet készítették.  A 86 éves színésznő a 2005-ös rom-com, a Szörnyeteg forgatása óta nagyon jóban van Jenniferrel, és a filmben szívből jövő tanácsot adott barátjának. Tette ezt még azelőtt, hogy egyátalán szóba került volna, hogy Jennifer és Ben között gondok vannak. 

Jane Fonda és Jennifer Lopez jó barátok
Jane Fonda és Jennifer Lopez jó barátok
Forrás: GettyImages

Jane Fonda tudta, hogy valami nem stimmel

Jane Fonda egy telefonhívás erejéig szerepel JLo dokujában, ahol a követezőket mondta: "Aggódom, mert úgy érzem, hogy túlságosan bizonyítani akarsz valamit, ahelyett, hogy megélnéd. Minden fotón csókolóztok, ölelkeztek... de ez olyan, mint ha a külvilágnak szólna". Fonda eleinte egyébként nem is akart szerepet vállani a filmben, nem tetszett neki, hogy Lopez és Ben annyira másképp gondolkodnak a nyilvánosság előtti megjelenésen. Amíg JLo kifelé éli meg a szerelmet, addig Ben megtartaná magának. 

Jennifer Lopez, Ben Affleck nászút
Jennifer Lopez és Ben Affleck Olaszországban töltötték a mézesheteket
Forrás: Northfoto

Jennifer Lopez kapcsolatfüggő

A TMZ mindeközben egy új dokumentumfilmet jelentetett meg a Hulun JLo & Ben: Missed Warning Signs (JLo & Ben: Figyelmen kívül hagyott vészjelek), amiben Dr. Phil, Dr. Drew, Jenn Mann pszichoterapeuta és más televíziós személyiségek mondják el, hogy szerintük mi okozhatta azt, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata most sem működött.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.