Katalin hercegné megríkatta a rajongókat: "Ez egy hosszú nap volt számára"

Katalin hercegné
AFP - AFP
Trooping the Colour katalin hercegné rajongók üzenet
Több mint egymillióan lájkolták a hercegné és a herceg a Trooping the Colour utáni posztját. Katalin hercegné népszerűbb, mint valaha.

A Trooping the Colouron történt megjelenésük után Katalin hercegné és Vilmos herceg új poszttal jelentkezett, és mindenkinek megköszönték, hogy emlékezetessé tették a napjukat. 

Katalin hercegné
Katalin hercegné, páratlanul erős vagy és csodálatos példakép a gyermekeid előtt - írta egy kommentelő
Forrás: AFP

Az üzenetet egy fotókollázs kíséretében tették közzé, amelyeken a nap legszebb pillanatait gyűjtötték össze. Rajongóik nem is hagyták szó nélkül a posztot.   "A gyerekek mekkorát nőttek! A hercegné lenyűgözően néz ki, mint mindig. Remélem, jobban van. Biztos vagyok benne, hogy ez egy hosszú nap volt számára " - olvasható egy kommentben.  "Katalin hercegné, páratlanul erős vagy és csodálatos példakép a gyermekeid előtt" - írta egy másik követőjük. "Az egész világ szeret téged, jó volt látni végre a teljes családot" - olvasható ugyanitt, de volt, aki azt írta, könnyek szöktek a szemébe a gyönyörű család és a beteg hercegné láttán. 

Katalin hercegné néhány órával a rendezvény előtt jelentette be, hogy részt vesz az ünnepségen.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.