Szívtipró szingli sztárok a Bridgerton család főszereplőiként: így néznének ki a sorozatban

A Bridgerton család Shawn Mendes szingli Zac Efron filter
Hollywoodi sztárok közül is akadnak bőven, akik sármos, szívtipró külsejük ellenére sem találták meg még az igazit. Most megnéztük a kedvenc szinglijeink hogyan néznének ki A Bridgerton család szereplőiként.

Napjaink legnépszerűbb kosztümös-romantikus sorozatából sosem elég: az egész világot lázban tartja a Bridgerton család harmadik évada, amelyből megtudhatjuk, hogyan folytatódnak a Bridgerton testvérek közül ebben az szezonban a középpontba kerülő Colin szerelmi ügyei Penelopé Featherington oldalán, miközben persze a többiekről sem feledkezik el a széria. Ha már a sorozat ekkora népszerűségnek örvend, gondoltunk egyet és megnéztük, hogy Hollywood kedvenc szingli férfiai miként mutatnának a Bridgerton család tagjaiként. Zac Efron, Pedro Pascal, Gerard Butler - csak néhány név a legsármosabb színészek közül, akiknek  az 1800-as évek Angliája is remekül áll.

1 / 8
1 / 8
1 / 8
1 / 8
1 / 8
1 / 8
1 / 8
1 / 8
1 / 8
1 / 8
1 / 8
1 / 8
1 / 8
1 / 8
1 / 8
1 / 8
1 / 8
1 / 8
1 / 8
1 / 8
1 / 8
1 / 8
1 / 8
1 / 8

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.