Tom Cruise lebukott: kiderült, kivel ment Taylor Swift koncertjére - VIDEÓ

Tom Cruise, "Top Gun: Maverick" Korea Red Carpet
Getty Images -
buli Taylor Swift: The Eras Tour Taylor Swift Tom Cruise
Az A listás sztárok közül nagyon sokan részt vettek Taylor Swift The Eras Tour londoni fellépésein. Amíg VIlmos herceg és gyerekei pénteken, Tom Cruise szombaton érkezett a fellépésre.

Ahogy írtunk róla bár Tom Cruise és lánya, Suri hosszú ideje nem találkoztak egymással, a színész a lánya középiskolai ballagásán sem tette tiszteletét, helyette Taylor Swift koncertjén bulizott. Most az is kiderült, Tom Cruise kivel érkezett az énekesnő The Eras Tour másodi londoni fellépésre szombaton. 

tom cruise  Christopher McQuarrie, Mission: Impossible - Fallout' Seoul Premiere Airport Arrivals
Tom Cruise Christopher McQuarrie társaságában élvezte Taylor Swift koncertjét
Forrás: Getty Images 

A 61 éves Top Gun: Maverick sztárját rajongói videók örökítették meg, amint jókedvűen szórakozik, táncol a VIP sátorban Taylor Swift barátja, Travis Kelce és más A-listás sztárok társaságában. Eleinte azt gondolták, Tom egyedül érkezett a wembleyi bemutatóra, ám kiderült, csatlakozott hozzá régi munkatársa és jó barátja, Christopher McQuarrie rendező.  Tom és Christopher évek óta szoros barátságot ápolnak, több filmen is dolgoztak együtt.

Taylor Swift koncertjén Vilmos herceg és két idősebb gyereke, György és Sarolta is részt vett.

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.