Valami Amerika 2. siker gyász Tompos Kátya
Bár színpadon is kiváló volt és elképesztő zenei tehetséggel rendelkezett, a hírnevet a Valami Amerika 2 hozta meg neki. Tompos Kátya súlyos betegség után pénteken hajnalban 41 évesen hunyt el. A Life.hu évekkel ezelőtt a népszerűsége csúcsán készített interjút vele. Kátya akkor elmondta, hogyan éli meg a sikert.

Szerette a népszerűséget, de nem szédítette meg a siker. Tompos Kátya egykori interjúnkban arról is beszélt, milyenné vált az élete a Valami Amerika 2-t követően. 

Tompos Kátya
Tompos Kátya a Valami Amerika 2-ben
Forrás: Budapest Film

Tompos Kátya: "azt szerettem volna, hogy legyen minden úgy, ahogy addig volt"

"Amikor a Valami Amerika 2-t forgattuk, kérdezték a többiek: na, hogyan fogod kezelni, ha híres leszel? Olyan furcsa kérdésnek hangzott! Azt hittem, viccelnek, hogy ez egy szokásos színházi poén. Nem voltam erre fölkészülve. Aztán jöttek a telefonok, némely ember elkezdett másként közeledni felém. Valaki feltűnik egy mozifilmben, van egy szerepe, és azt hiszik, olyan az életben is. Lehet, hogy egy kicsit beképzeltté is vált… Hirtelen nem tudtam eldönteni, foglalkozzak-e azzal, hogy ezeket a kis méregfogakat kirántsam. Vagy egyszerűen csak viselkedjek úgy, ahogy egyébként is tenném? Éreztem, hogy engem is befolyásol ez a változás, és ez nem volt jó nekem, nem akartam. Azt szerettem volna, hogy legyen minden úgy, ahogy addig volt. Nekem nem kell, hogy fölismerjenek az utcán, elég, ha hagyják, hogy elvégezzem a dolgom. Ugyanakkor persze nagyon jólesik, ha valaki megdicsér. De hogy túlzott mértékben éljek, vagy akár visszaéljek az ismertséggel, az távol áll tőlem. Többre értékelem a világot, az embereket, mint hogy valami fura figura váljon belőlem" - nyilatkozta akkor Kátya

 

Kátya halálának hírét hivatalos Facebook-oldalán jelentették be pénteken reggel. 

Tompos Kátya külföldi gyógykezelésének finanszírozására gyűjtést, jótékonysági aukciót, koncertet, gálaestet is szerveztek, az összegyűlt összeg sorsáról a színésznő kívánsága szerint, később intézkednek – áll a család közleményében.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.