Vilmos herceg megérkezett az év esküvőjére: Harry hercegnek se híre, se hamva

Vilmos herceg
Getty Images - WPA Pool
ünnep esküvő Vilmos herceg Harry herceg
Westminster hercegének esküvője a legnagyobb esemény, ám a királyi család tagjai közül nem mindenki vesz részt. Vilmos herceg tiszteletét tette, Harrynek természetesen híre sincs.

Angliában az év társadalmi eseménye Hugh Grosvenor, Westminster hercegének esküvője. Vilmos herceg már meg is érkezett a katedrálishoz, de Harry és Meghan visszutasították a meghívást annak ellenére, hogy a herceg Archie-nak a keresztapja.

The Wedding of The Duke of Westminster and Miss Olivia Henson, Vilmos herceg
Vilmos herceg megérkezett az esküvőre
Forrás: Getty Images/The Wedding of The Duke of Westminster and Miss Olivia Henson

Vilmos herceg megérkezett az év esküvőjére

Hugh Richard Louis Grosvenor, Westminster 7. hercege 2016 augusztusáig Grosvenor grófja volt. Brit arisztokrata, milliárdos, üzletember és földbirtokos. A 33 éves férfi Olivia Hensonnal köti össze az életét június 7-én a chesteri katedrálisban, a nagy eseményen a királyi család tagjait Vilmos herceg képviseli. Katalin hercegné egészségi állapota miatt nem vesz részt az esküvőn, Károly király pedig nemrég érkezett haza Franciaországból. 

Hugh Grosvenor esküvője Olivia Hensonnal
Hugh Grosvenor esküvője Olivia Hensonnal
Forrás: Getty Images

Hugh Grosvenor azonban nemcsak velük van szoros kapcsolatban, hanem Harry herceggel is, legalábbis akkor még így volt, amikor a pár első gyereke, Archie megszületett, ugyanis Hugh lett a kisfiú keresztapja, de ő György hercegé is. A kötelék ellenére azonban Meghan Markle és Harry herceg visszautasították az esküvői meghívást. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.