Vilmos táncáért rajong az internet népe: így rázza a herceg Taylor Swift Shake It Offjára

The Eras Tour Taylor Swift: The Eras Tour Vilmos herceg tánc
Soha ennél menőbb videón nem láthattuk a walesi herceget. Az internet népe legalábbis így kommentálja Vilmos önfeledt táncát Taylor Swift Shake It Offjára.

Ahogy írtunk róla, Vilmos herceg és két nagyobb gyereke, György és Sarolta részt vett Taylor Swift The Eras Tour koncertsorozatának első állomásán Londonban a Wembley stadionban, majd a kulisszák mögött néhány közös felvételt is készítettek. 

Vilmos nem csak fotózkodott az énekesnővel, de hatalmasat is táncolt a koncerten
Vilmos nem csak fotózkodott az énekesnővel, de hatalmasat is táncolt a koncerten
Forrás: princeandprincessofwales/Instagram

A találkozásukról Taylor Swift és Vilmos herceg is posztolt a közösségi platformjaikra, a neten pedig vírusvideóként terjed, ahogy Vilmos önfeledten táncol az énekesnő Shake It Off népszerű, pörgős slágerére. 

A kommentelők imádják a felvételt, többen azt állítják, ennél menőbb még soha nem volt Vilmos és minden bizonnyal ez minden idők legnépszerűbb videója a walesi hercegről. 

A 42. születésnapját ünneplő Vilmos herceg egyébként már korábbról ismerte az énekesnőt, 2013-ban együtt léptek színpadra a Centrepoint gálán Jon Bon Jovival. A rákkezelés alatt álló Katalin és legkisebb gyerekük, Lajos nem vettek részt a koncerten, a hercegné egy nagyon kedves fotóval köszöntötte férjét a nagy napon. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.