Ilyen nagy már Katherine Schwarzenegger pocakja: a harmadik gyerekével várandós

Celebrities Visit SiriusXM - May 23, 2024
Getty Images/Celebrities Visit SiriusXM - May 23, 2024 - Jamie McCarthy
várandósság Chris Pratt Katherine Schwarzenegger
A színész nemrég egy édes fotót osztott meg terhes feleségéről, Katherine Schwarzenegger, aki harmadik gyerekükkel várandós. Chris Pratta fotó mellé azt írta, Katherine a történelem legjobb partiszervezője.

Chris Pratt a hétvégén egy Instagram-posztban tette közzé a képet, amelyen a várandós Katherine mosolyogva pózol. "A történelem legjobb partiszervezője!" - írta Pratt a kép mellé. A háttérben egy ugrálóvárat és luficsokrot szúrhattak ki a szemfülesek, míg a következő képen egy állatsimogató is látható.

Chris Pratt
Chris Pratt és felesége Katherine Schwarzenegger
Forrás: FilmMagic

Chris Pratt felesége kitett magáért

Az egyik fotón a házaspár két gyermeke, a hároméves Lyla és a kétéves Eloise közeledett az állatsimogatóhoz. Úgy tűnik, valamilyen szülinapi esemény miatt telt meg állatokkal a sztárpár kertje, amelynek Katherine volt a fő szervezője. A 45 éves Prattnek van egy fia is korábbi házasságából, a 11 éves Jack és úton van Schwarzeneggerrel közös harmadik gyerekük. Az írónő csak úgy sugárzik a boldogsától, le sem tagadhatná, hogy mennyire jól érzi magát a bőrében.

Katherine Schwarzenegger korábban egy rendezvényen beszélt az anyaságról. A kétgyermekes anyukát arra kérték, hogy beszéljen arról, hogyan állja meg a helyét az élet különböző területein, és szokott-e segítséget kérni.

"Az Instagramon azokat az anyukákat látjuk, akik azt mondják: 'Mindent megcsinálok, mindent egyedül csinálok', bla-bla, én pedig azt mondom: 'Nem akarok mindent egyedül csinálni'" - válaszolt Schwarzenegger. Támaszkodhatok a nővéremre és az anyukámra, a barátnőimre. Őszinte és egyenes akarok lenni, kimondom, hogy 'Ma nem tudom megcsinálni. A gyerekem beteg. Egész éjjel fent volt, jön a foga. Most anyának kell lennem." Azt hiszem, hogy nyíltan kell vállalnunk, hogy nem kell mindent egyedül megoldani, támaszkodhatunk másokra, kérhetünk segítséget, és ezzel nincs semmi baj. Úgy érzem, hogy ez általában véve is nagy küzdelem a nők számára, különösen akkor, ha több szerep között egyensúlyoznak" - mondta az írónő. 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.